WIN: Verrassingspakket van Hyki t.w.v. ? 250!

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Ken jij online shop Hyki.nl al? Bij Hyki kun je terecht voor de leukste accessoires en meer om je outfit helemaal af te maken. Bij Ze.nl kun je nu een verrassingspakket van deze fijne webshop winnen t.w.v. maar liefst ? 250!

Hyki

is a girl?s best friend! De webshop heeft trendy accessoires als oorbellen, ringen, clutches, tassen en sjaals. Maar ook voor mooie make-up en hier en daar een leuk fashionitem kun je er terecht. Lekker hip, fashionable, altijd up-to-date en op de hoogte van het laatste fashionnieuws dat ze graag met je delen, zodat jij ook niets mist. Benieuwd waar we het over hebben? Kijk dan zelf even op de website!


Winnen

Zit je weer eens krap bij kas maar gaan je handen jeuken bij het zien van al deze leuke accessoires? Doe dan mee met onze winactie! Ze.nl mag namelijk een verrassingspakket weggeven van Hyki ter waarde van maar liefst ? 250! De inhoud verklappen we natuurlijk niet, maar uiteraard zit het vol leuke en vooral fashionable musthaves!


Wat moet je doen?

Om kans te maken op dit leuke pakket, dien je de Facebook-pagina van zowel Hyki.nl als Ze.nl te liken. Vul vervolgens hieronder je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! Wil je extra veel kans maken? Deel deze winactie dan op je eigen Facebook- en/of Twitterpagina! Simpel toch? De actie loopt tot en met 30 mei 2012.