WIN: Lelo Soraya vibrator t.w.v. ? 125!

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Ken jij online seksshop Willie.nl al? Deze shop is 'stout de voordeligste' en heeft alles in huis om je seksleven op te pimpen; van lingerie tot speeltjes en massageolie. Bij Ze.nl kun je nu de Lelo Soraya vibrator t.w.v. ? 125 winnen!

Kan jouw seksleven wel wat spice gebruiken? Geen nood! Willie.nl is een online shop in sextoys en lingerie. Ze hebben een groot assortiment en het leuke is dat je spaarpunten ontvangt bij iedere bestelling, waarmee je kunt sparen voor extra kortingen! Boven de ? 75,- is de verzending van je pakketje ook nog gratis. Daarbij heeft Willie een uitgebreid assortiment aan goede vibrators en het leuke is? wij mogen twee Lelo Soraya vibrators weggeven!


Lelo Soraya

De luxe Lelo vibrators zijn tot stand gekomen door drie Zweedse designers die op zoek waren naar het ideale cadeau voor een vrouw die alles al heeft. Voor de vibrators is gebruik gemaakt van het beste materiaal wat de Lelo-lijn tot ware eyecatchers maakt. De oplaadbare Lelo stimuleert zowel de clitoris als de G-spot en heeft maar liefst 8 (!) verschillende sensaties en pulsaties. Daarnaast is Lelo Soraya waterproof, dus of je haar nu meeneemt onder de douche of in bed, Soraya doet het altijd en zal nooit teleurstellen.

De Soraya wordt geleverd in een luxe verpakking met een satijnen tasje, oplader, beknopte handleiding en Lelo broche. Kortom een musthave voor in ieder nachtkastje! Voorlopig kom jij dus niet onder die lakens vandaan...

Winnen
Ben jij wel aan toe aan een nieuw vibrerend speeltje? Doe dan snel mee met onze winactie! Wij mogen namelijk twee Lelo Soraya vibrators (t.w.v. ? 125!) weggeven van Willie.nl.

Om kans te maken op deze prijs dien je onderstaande vraag juist te beantwoorden. Je maakt nog meer kans als je Ze.nl volgt op Facebook en Twitter. De actie loopt tot en met 29 mei 2012.