De weg naar een ideale huid: Diep verzorgen (+ WIN!)

Winacties door Jet

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Als we in de spiegel kijken dan zien wij het liefst een mooie egale huid. Om dit te bereiken verzorgen we ons gezicht dagelijks met beautyproducten. In hoeverre kunnen zij je huid echt verbeteren? Ik testte het uit met de producten van Dermalogica.
 
Heerlijk tutten
De vorige keer schreef ik al over mijn liefde voor huidverzorging. Al van jongs af aan vind ik het heerlijk om te tutten met fijne beautyproducten. Nu ben ik 26 en wordt mijn huid ietsjes ouder. Dat heeft me aan het denken gezet: moet ik doorgaan met het gebruiken van oude vertrouwde én betaalbare merken of zal ik overstappen naar een wat duurder en kwalitatief beter merk? En als ik dat doe: zie ik dan ook daadwerkelijk verschil?

 
Dermalogica
Ik besloot dit uit te testen met de producten van Dermalogica. Wat ik zo fijn vind is dat dit een no-nonsense merk is. Geen extravagante verpakkingen of chemische kleur- en geurstoffen, maar producten die écht wat voor je huid doen. Dermalogica besteedt liever al haar tijd aan het uitdenken van nieuwe effectieve formules, dan aan het maken van luxueuze verpakkingen. Als je wilt starten met de producten van Dermalogica kun je eerst een bezoekje brengen aan een Dermalogica skin care therapist, deze vind je door heel Nederland. Zij brengt door middel van een unieke methode - genaamd Face Mapping - je huid in kaart, zodat jij precies weet welke producten je nodig hebt.
 
 Met een tas vol producten ging ik naar huis: al mijn oude verpakkingen borg ik op in een doos en verving ik door mijn nieuwe aanwinsten. De komende weken zal ik bespreken wat deze producten voor mijn huid hebben betekend, ingedeeld in: reinigen, diep reinigen, verzorgen, diep verzorgen. Verder mag ik elk artikel ook wat van deze heerlijke producten weggeven, houd ze dus goed in de gaten!
 
Waarom diep verzorgen?
In de vorige artikelen heb je kunnen lezen hoe belangrijk het is om je gezicht te reinigen en te verzorgen met een goede dag- en nachtcrème. Maar je huid heeft soms ook behoefte aan iets extra?s en daarvoor kun je een masker gebruiken. Een masker gaat verder waar een crème ophoudt; het bevat hoog geconcentreerde werkstoffen die de huid direct een enorme oppepper geven. Of je nu een onzuivere of juist een droge huid hebt: voor elk probleem is wel een masker te vinden. Door één of twee keer per week een masker te gebruiken houd je jouw huid in optimale conditie. En een masker is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor je geest. Maak er een heerlijk verwenmoment van: masker op, kaarsjes aan, zacht muziekje erbij en ontspannen maar!

 
Rimpels: a woman?s worst nightmare! Om die ellendige kraaienpootjes en andere lijntjes tegen te gaan is het belangrijk om de huid rondom je ogen goed te verzorgen. Deze is namelijk drie keer zo dun dan de rest van je huid en ? eerlijk is eerlijk ? we gaan er vaak niet bepaald voorzichtig mee om. Het aanbrengen van make-up, het er met bruut geweld weer afhalen, hard wrijven in je ogen: dat tere huidje heeft heel wat te verduren! Gebruik daarom twee keer per dag een goede oogcrème (?s ochtends voor het aanbrengen van je make-up en ?s avonds voor het slapen gaan). Het zal de huid beschermen en je een frisse uitstraling geven.
 
ZeTest!
Dermalogica heeft verschillende maskers en ik kreeg het Skin Hydrating Masque mee naar huis. Dit is een hydraterend, vetvrij gelmasker dat de vochtbalans van een droge huid herstelt zonder het vetgehalte te beïnvloeden. Het herstelt de soepelheid van de huid en vermindert droogtelijntjes. Tegelijkertijd worden ontstekingen geremd door de kalmerende plantenextracten en wordt de huid intens gevoed door anti-oxidanten en vitamines. De overige ingrediënten als cross linked hyaluronzuur, zeekraal en wortelextract geven de huid een giga oppepper! Het masker bevat een frisse komkommergeur en kan zelfs rond de tere huid bij de ogen gebruikt worden. Het Skin Hydrating Masque trekt, als de huid het nodig heeft, compleet in. Alsof al het vocht uit het masker wordt geslurpt door je huid. Nadat je het masker hebt verwijderd, voelt je gezicht heerlijk zacht en glad aan. 

 
Toen ik tijdens de Face Map hoorde hoe belangrijk het is om de huid rondom je ogen goed te verzorgen, schrok ik wel even. Hier was ik me helemaal niet van bewust! Sindsdien gebruik ik de Total Eye Care trouw twee keer per dag en verwijder ik mijn make-up met meer beleid. De oogcrème bevat alpha hydroxyzuren die de huid beschermen, verstevigen en herstellen. Total Eye Care bevat daarnaast een subtiel tintje waardoor donkere kringen minder opvallen en een zonbescherming (SPF15) die vroegtijdige huidveroudering, zonbeschadiging en pigmentvlekken tegengaat. Je kunt de Total Eye Care zachtjes met je vingertoppen inmasseren vanaf de slapen onder de ogen richting de binnenhoek en dan via de oogleden weer richting de slapen. Ik gebruik de oogcrème al een paar weken en ik zie duidelijk verschil. De huid rondom mijn ogen is strakker en frisser.
 
WIN!
Wil jij je huidverzorging compleet maken, doe dan snel mee met deze winactie! Wij mogen namelijk maar liefst 8 x de Total Eye Care ter waarde van ? 56,- per product weggeven. Om kans te maken op een pakket moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.
 
Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 24 mei.
 
Bij elk artikel mag Ze.nl producten van Dermalogica weggeven met een gezamenlijke waarde van ? 500,-.