WIN: Verrassingsboeket voor een mama to be

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Zondag is het natuurlijk Moederdag. Maar deze dag is niet alleen bijzonder voor mama?s, maar ook voor aanstaande mama?s! Wil jij een mama to be in het zonnetje zetten? Ze.nl geeft 3 grote bossen bloemen weg aan bijna-moeders!

Uit onderzoek is gebleken dat een boeket bloemen nog steeds het meest geliefde Moederdag cadeau is, zowel om te geven als te krijgen (respectievelijk 30% en 25%). Aanstaande moeders zien al deze boeketten echter aan hun neus voorbijgaan, terwijl zij zich vaak al op en top moeder voelen! Bloemenbureau Holland vindt dat deze vrouwen juist een sympathiek gebaar en wat extra aandacht verdienen en stimuleert via hun Bijna-Moederdag actie het geven van een bloemetje aan alle moeders in spé.


Is jouw beste vriendin zwanger van haar eerste kindje? Is jouw zus eindelijk na twee jongens zwanger van een meisje? Staat je collega op knappen? Verras haar dan met een mooi Bijna-Moederdag boeket van Bloemenbureau Holland!

Wat te doen?
Vul onderaan vóór aanstaande vrijdag 12 uur in wie jij wilt verrassen en waarom juist deze mama to be in het zonnetje gezet mag worden. Vul ook duidelijk haar naam, adres, postcode en woonplaats in en jouw e-mailadres zodat we je op de hoogte kunnen houden als je gewonnen hebt! Veel succes!