WIN: Een weekend Scheveningen in het Carlton Beach Hotel

Winacties door Redactie Ze.nl

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Langzaam wakker worden met het geruis van de zee op de achtergrond, wie wil dit nou niet? In het Carlton Beach Hotel in Scheveningen ben je daarvoor aan het juiste adres. Je hebt geluk, Ze.nl mag namelijk een overnachting weggeven!

's Ochtends wakker worden naast je lover, uitkijkend over het strand waarbij je misschien de acrobatische kunsten van een vroege kitesurfer al kan bewonderen. Vervolgens naar strandclub WIJ voor een uitgebreide brunch. Daarna de hele dag lekker genieten, een visje eten in de mooie haven van Scheveningen en de frisse zeelucht opsnuiven. We love it!

Het Carlton Beach Hotel in Scheveningen is de ideale accommodatie voor een overnachting aan de kust. Met faciliteiten als een verwarmd zwembad, een fitnessruimte, sauna, stoombad, zonnebank en heerlijke massages kun je terecht voor inspanning én ontspanning. Alle kamers hebben een heerlijk bed, ruime badkamer, gratis wifi, een balkon en airconditioning. Dit hotel biedt alles voor een fijn verblijf!


Het strand ligt voor de deur en het centrum van de mooie stad Den Haag op tien minuten afstand. Den Haag is zo?n plek waar je van alles kunt vinden: van winkels tot paleizen, van nieuwe stijlen tot klassieke. Shoppen kun je hier als de beste. Je hebt er grote en veel voorkomende winkels, maar er zijn ook veel kleine en plaatselijke boetiekjes die zeker een bezoekje waard zijn.

Winnen!
Ben je helemaal enthousiast geworden over dit mooie hotel aan het strand en ben jij wel toe aan een weekendje Scheveningen (Den Haag)? Ze.nl mag een overnachting weggeven voor twee personen t.w.v. ? 210! Dit is inclusief lazy sunday brunch bij strandclub WIJ met onder andere verse sappen, heerlijk brood en vers fruit.

Om kans te maken op deze prijs moet je de onderstaande vraag juist beantwoorden. Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 23 mei 2012!