WIN: Nieuwste CD Pink ?The Truth About Love?

Winacties door Redactie Ze.nl
Hoewel zangeres Pink vorig jaar dochter Willow uitpoepte, deed ze de laatste tijd óók erg haar best op één van haar nieuwste kindjes: haar zesde studioalbum The Truth About Love! Het album is nu uit en jij kunt ?m winnen!

Het gaat Pink voor de wind. Na tien jaar onafgebroken aan de top van de muziekindustrie te hebben gestaan nam ze vorig jaar een jaartje pauze om, jawel, moeder te worden. Ze beviel in juni vorig jaar van dochter Willow, het eerste kindje van haar en haar echtgenoot Carey Hart. Hoewel ze naar eigen zeggen ?softer? is geworden door het moederschap, is daar in haar muziek niets van te merken. De eerste single die verscheen van The Truth About Love, Blow Me (One Last Kiss), is weer een fijn dancenummer zoals we die van Pink kennen.Pink heeft voor dit studioalbum samengewerkt met verschillende producers, waaronder Greg Kurstin (Lily Allen, Red Hot Chili Peppers) en Dan Wilson (?de man? achter Adele?s Someone Like You). Toch is het album onmiskenbaar Pink geworden: veel nummers zijn lekker uptempo en bevatten een attitude waar je u tegen zegt, zoals bij Slut Like You en Walk of Shame. Maar dat Pink volwassen wordt blijkt uit de mooie, gevoelige ballads waar de zangeres ook zo goed in is. Beam Me Up is bijvoorbeeld een prachtnummer, waar we er wel meer van zouden willen horen! Maar overall is deze plaat gewoon weer heerlijk Pink, perfect voor een pre-party.

 
WIN!

Ze.nl mag 5x het album The Truth About Love van Pink weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 4 november 2012.