WIN: Accessorize waardebon van ? 50

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Ben jij ook zo gek op al die leuke sieraden, tassen, sjaals en andere spulletjes van Accessorize? Wij van de redactie worden helemaal vrolijk van de nieuwe zomercollectie. Maak nu bij ons kans op een Accessorize waardebon van ? 50!

Uren kan ik me vermaken in een winkel van Accessorize. Vrolijke sjaaltjes, mooie kettingen, gave armbanden en fashionable oorbellen. Maar ook fleurige ondergoedjes en slippers hebben ze! Vriendlief blijft dan ook altijd rustig even buiten wachten tot ik uitgeshopt ben. Helaas heb ik geen geldboom in m'n tuin staan, en moet ik me vaak inhouden om niet de hele winkel leeg te shoppen. Helemaal nu de nieuwe zomerspulletjes in de winkels hangen!

Collectie
De collectie van Accessorize die nu in de winkels hangt is genaamd de 'Tiki' collectie. Deze lijn bestaat uit etnische invloeden en city styling. De accessoires hebben veelal tribal en grafische prints en daarnaast richt de modeketen zich ook op felle neonkleurige accessoires en pasteltinten. De clutch komt ook dit seizoen weer terug, meestal in een felle kleur. Ook hangen de winkels momenteel natuurlijk weer vol bikini's, slippers, jurkjes en zonnebrillen. Laat die zomer maar komen!


Zou jij je weleens heerlijk willen uitleven bij Accessorize? Dat kan! Wij geven namelijk 4 waardebonnen weg ter waarde van ? 50,-! Om kans te maken op deze prijs moet je de Facebook-pagina van Accessorize liken. Gedaan? Laat hieronder dan je e-mailadres achter.
 
Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 11 april 2012.