Heleen van Royen komt met nieuw boek + WIN Durex-pakket

Winacties door Redactie Ze.nl

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Hoera, de taboedoorbrekende schrijfster Heleen van Royen komt met een nieuw boek genaamd Verboden Vruchten. Dat wordt weer smullen! Het boek is gratis verkrijgbaar bij Kruidvat en om dat te vieren mogen wij een aantal Durex-pakketten weggeven!

Verboden Vruchten

gaat over Yvonne de Graaf, een vrouw die veertig wordt. Haar verjaardag brengt een aantal onaangename verrassingen met zich mee. Dochter Kim confronteert haar moeder op ongezouten wijze met haar gewicht. Beste vriendin Mona blijkt niet zo trouw als Yvonne dacht. Ze voelt zich afgewezen door echtgenoot Maarten en zelfs oogappel Jesper zit in het complot: samen met zijn zus geeft hij zijn moeder een wel héél onalledaags cadeau; a gay best friend. Het feestvarken twijfelt: durft ze naar haar kinderen te luisteren en het avontuur aan te gaan?

Verboden Vruchten is vanaf vandaag, 13 maart, gedurende twee weken gratis en exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat bij aankoop van twee actieproducten.

Gister werd het boek op feestelijke wijze gepresenteerd. Chicklit.nl was erbij aanwezig; lees hier hun verslag!

Zoals we van Heleen gewend zijn is Verboden Vruchten weer een vrij expliciet en stout boek en daarom mogen wij drie Durex-pakketten weggeven t.w.v. ? 60,-. Hierin zit: Durex Love Collection 18 condooms, Durex Feeling Ultra 10 condooms, Durex Play Glijmiddel Aardbei, Durex Play Glijmiddel Feel, Durex Play Little Devil en Durex Play Massage 2-in-1 Aloe Vera.Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 27 maart.