WIN: DVD en boek '20 jaar GTST'

Winacties door Redactie Ze.nl

Kijk jij ook avond aan avond naar de meest bekende soap van Nederland? Geniet jij stiekem ook van alle drama van Ludo, Arnie, Charlie, Rik, Laura, Sjors, Noud, Danny en vele anderen? 
 
Voor alle GTST-fans die het allemaal nog 'ns willen beleven, is er nu deze heerlijke compilatie-dvd met een terugblik op 20 jaar Goede Tijden Slechte Tijden. Met nog nooit eerder uitgezonden fragmenten en uniek materiaal, speciaal geselecteerd en gemaakt door een aantal huidige castleden. Zo heeft Ruud Feltkamp - Noud in de serie - het backstage filmpje 'een werkdag bij Goede Tijden Slechte Tijden' gemaakt. De dvd bevat ook een selectie van unieke afscheidsfilmpjes, die de acteurs kregen toen ze de serie gingen verlaten. 
 
Vanaf 14 september is de dvd 20 jaar Goede Tijden Slechte Tijden overal verkrijgbaar. Vanwege het 20-jarige jubileum verschijnen tegelijkertijd met de dvd ook een GTST-boek en een GTST-cd.

Ze.nl mag een aantal exemplaren van zowel het GTST-boek als de GTST-dvd weggeven. Om kans te maken op dit pakket moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 21 september. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.