WIN: DVD Remember Me

Winacties door Redactie Ze.nl

Tyler Hawkins (Robbert Pattinson) kan de zelfmoord van zijn broer maar niet verwerken en maakt een puinhoop van zijn leven. Wanneer hij tijdens een avond stappen betrokken raakt bij een vechtpartij, wordt hij opgepakt door een hardhandige politieagent. Om de agent terug te pakken, legt Tyler het aan met zijn aantrekkelijke dochter, Ally (Emilie de Ravin). Het klikt bijzonder goed tussen de twee. Ally vertelt dat haar moeder op brute wijze is vermoord en dit gemeenschappelijke verlies schept een band. De twee worden tot over hun oren verliefd. Alleen de waarheid staat nog in de weg: Tyler weet dat hij Ally nog moet vertellen waarom hij haar in eerste instantie mee uit heeft gevraagd en riskeert daarmee zijn grote liefde te verliezen.

Remember Me is nu overal verkrijgbaar op Blu-ray en DVD.

Ze.nl mag een aantal exemplaren van Remember Me weggeven. Om kans te maken op de dvd moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 1 september. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.