WIN: Kaarten NFF-openingsfilm Tirza

Winacties door Redactie Ze.nl

Het Nederlands Film Festival (NFF) staat garant voor feestelijke premières, klassiekers, hommages, lezingen, talkshows, interviews en flitsende filmfeesten. Kortom: een festival voor élke filmliefhebber, met als hoogtepunt de uitreiking van de felbegeerde Gouden Kalveren.

De gast van het jaar is niemand minder dan Anneke Blok. Met een uitgebreid programma brengt het festival een eerbetoon aan deze veelzijdige en energieke actrice die een groot oeuvre heeft opgebouwd met een verscheidenheid aan rollen in Nederlandse film- en tv-producties.

Kijk voor meer informatie op www.filmfestival.nl.

Ze.nl mag enkele kaarten voor de openingsfilm Tirza weggeven. Op woensdag 22 september wordt deze film in Pathé Rembrandt te Utrecht voor het eerst vertoond, waarbij de cast & crew na de voorstelling langskomen. Om kans te maken op twee kaartjes voor deze bijzondere avond, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 29 augustus. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.