WIN: Bioskaartjes Dinner For Schmucks

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Hilarische komedie, van de makers van Meet the Parents, over de ambitieuze zakenman Tim (Paul Rudd) die wordt uitgenodigd om voor de eerste keer aanwezig te zijn bij het "diner voor dwazen". Dit is een maandelijks evenement georganiseerd door zijn baas en een wedstrijd voor de managers om de grootste dwaas mee te nemen aan tafel. Tims verloofde Julie vindt het een afschuwelijk idee en haalt Tim over om niet te gaan, maar dan komt hij Barry (Steve Carell) tegen: een belastingambtenaar die in zijn vrije tijd kunstwerken maakt van dode opgezette muizen. Tim realiseert zich dat hij de perfecte idioot heeft gevonden en kan deze unieke kans niet voorbij laten gaan. Hij nodigt Barry uit voor het diner en vanaf dan zetten Barry's goed bedoelde blunders Tims leven op zijn kop: een belangrijke zakendeal loopt gevaar, Tims gestoorde ex-vriendin Darla zoekt weer contact en zijn verloofde Julie lijkt interesse te hebben in een ander...

Ze.nl mag bioscoopkaarten en een T-shirt-set weggeven. Om kans te maken op deze prijzen moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 29 augustus. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.