Daniëlle in tranen: 'Mezdi had tijdens onze relatie nog twee andere relaties'

Media door Roos

Dat Mezdi geen lieverdje is geweest tijdens zijn deelname aan Temptation Island is niemand vreemd. Maar over zijn relatie met Daniëlle voorafgaand aan het programma is nog weinig bekend. Gisteren deed Daniëlle daar in tranen op de bank bij Goedele een boekje over open.

Snotterend op de bank

Wekelijks nodigt Goedele deelnemers van Temptation Island uit voor een goed gesprek in haar programma Goedele on Top. Vaak weet ze zo diep te graven dat de deelnemers flink wat loslaten over het wel en wee tijdens het programma. Deze week was de beurt aan Daniëlle, die haar gezicht normaal altijd koeltjes in de plooi weet te houden. Maar Goedele zou Goedele niet zijn, als ze de gevoelige snaar niet wist te raken. En zo brak Daniëlle en vertelde al snotterend over de ellende die ze na het programma over zich heen krijgt. 

Lees ook: Say what?! Jamin komt met Temptation-paashazen

Nog twee relaties

Zo blijkt achteraf dat Mezdi haar flink heeft bedrogen. Daniëlle: “Nu krijg ik te horen dat hij twee andere relaties had tijdens onze relatie.” Ouch, dat is pijnlijk. Wanneer Goedele vraagt of ze dit gelooft, antwoordt Daniëlle: “Als je foto’s krijgt doorgestuurd wel.” Toch houdt ze nog steeds van hem: "Dat gaat niet zomaar over".

Bekijk hier de hele aflevering van Goedele On Top.

Lees ook: Verleidster Denise vertelt wat er is gebeurd met Mezdi op haar kamer

Beeld: Goedele On Top