Verleidster Denise vertelt wat er is gebeurd met Mezdi op haar kamer

Media door Roos

Wie Temptation heeft gezien, heeft weer een mooi toneelstukje van Mezdi mogen aanschouwen. Het ene moment zondert hij zich af van de groep om aan zijn vriendin te denken en het andere moment duikt hij de kamer van Denise in waar geen camera’s hangen. Denise doet in Temptation Talk een boekje open over wat er nou echt is gebeurd in die kamer.

Werd er gezoend?!

Smakgeluiden en gefluister. Dat hoorden we vanuit Denise’s kamer. Want hoewel er geen camera’s hingen, vingen de microfoontjes wél alles op. Of nou ja, bijna alles. Toch is het voor de kijker lastig te ontcijferen wat zich nu precies afspeelde in die kamer. Maar die onzekerheid is nu ten einde, want Denise is een open boek. 

In het RTL programma Temptation Talk vertelt ze: “Veel mensen denken dat wij hebben gezoend, maar dat is niet het geval.” Dit beaamt Chloe, aangezien die ook in de kamer aanwezig was. Als Rick Brandsteder begint te vissen, komt de aap dan toch langzaam uit de mouw. Denise: “Hij lag bij mij in bed en ik heb hem kusjes op zijn wang gegeven. Hij zat aan mijn benen en billen, maar we hebben niet gezoend.” Zoenen of niet, dit gedrag vindt Daniëlle vast ook niet door de beugel kunnen. 

Lees ook: Yolo-verleidster werkt iedereen op de zenuwen in Temptation Island

Wat moest er bevestigd worden?

Rick vraagt: “Ik hoorde ook iets over ‘bevestigen’?” Waarop Denise antwoordt: “We hadden het over z’n vriendin en als zij de mist in zou gaan, zou hij ook de mist in gaan. Maar dat moest nog bevestigd worden. Dat is wat ik er nog van weet…” Aha! Logisch ja. 

Veel kijkers vonden het sneaky gedrag van Mezdi niet kunnen en dit is wat ze erover zeiden:

Lees ook: Dit was je nog niet opgevallen: verleider Joshua lijkt als twee druppels water op deze acteur

Beeld: RTL