Lifestyle / Media
Media

Yolo-verleidster werkt iedereen op de zenuwen in Temptation Island

Gegroet Temptation-groupies! Wie heeft er gisteren weer met een bak popcorn smullend voor de buis gehangen? Wij wel hoor. Spoiler voor diegene die nog niet hebben gekeken: Mezdi hield zich afzijdig (voor even), er spoelden twee kersverse verleiders en verleidsters aan op het eiland en het motto 'yolo' stond centraal.. En wat betreft dat laatste: wie kreeg nog meer exceem van deze yolo-koningin Denise?

Denise de yolo-koningin

Move over Zwanetta en Laetitia! Er is een nieuwe verleidster in da house en ze is vastberaden alle aandacht naar zich toe te trekken. No joke, Denise was in één aflevering al meer aanwezig dan verleidster Billy in zes afleveringen. Het moge duidelijk zijn dat 'you only live once' haar levensmotto is, want ze strooide ermee als confetti. En de bekende leus als stopwoordje gebruiken was niet genoeg voor Denise, want ze heeft het woord ook aan de binnenkant van haar lip laten tatoeëren. Drake, lees je mee?

Lees ook: Dit zijn de 4 meest hypocriete deelnemers van Temptation Island 2018

Zowel de mannen als verleidsters vinden haar heftig

De blonde verleidster werkte niet alleen fans op de zenuwen, want ook veel Temptation deelnemers keken vol afschuw naar het gedrag van de diva. De mannen vonden haar opdringerig, omdat ze haar handjes niet thuis kon houden. Ook haar mede-verleidsters vonden haar ietwat te aanwezig op haar eerste dag.

Mezdi lust er wel pap van

Alleen Mezdi leek een hoge irritatie-grens te hebben, want hij zag zijn kans schoon om haar kamer in het holst van de nacht binnen te glippen waar nog geen camera's hingen. De sneaky bastard. We hoorden -uiteraard- nog een keer 'yolo hihi' voorbij komen, waarna we aan de smakgeluiden konden opmaken dat er meer gebeurde dan enkel een 'goed gesprek'... Irritant of niet, het is secretaresse Denise wel in één dag gelukt waar Laetitia na een week nog niet in geslaagd is. Dat dan weer wel.

Zelf tattoo maken

Ben je ook yolo-moe, net als de rest van Nederland? Via deze website kun je zelf bepalen welke tattoo Denise aan de binnenkant van haar lip heeft staan. Inspiratie nodig? Wij hebben alvast een voorzetje gedaan. 

Lees ook: Wablief?! Mezdi heeft liever dat zijn vriendin sekst dan praat met een ander - Temptation Island

Beeld: RTL