De koppels van Temptation Island 2023: dit zijn ze

Media door Elsemieke

Als je het afgelopen seizoen van Temptation Island mist, hebben we goed nieuws: Temptation Island 2023 komt eraan en de koppels zijn al bekend. De roddelkanalen Juice Channel en Reality.FBI zijn er altijd als de kippen bij en durven met (bijna) zekerheid te zeggen dat de koppels van Temptation Island 2023 bekend zijn.

Koppels Temptation Island 2023 

Ons favoriete programma begint op 30 maart aan een nieuw seizoen! Temptation Island staat altijd garant voor enorm veel drama en juice. Welk stel overleeft de verleidingen van de vrijgezellen? Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels. De vrijgezelle dames van Temptation Island 2023 zijn al bekend gemaakt. Maar wie zijn de koppels Temptation Island 2023 die in Mexico hun relatie testen? 

koppels temptation island 2023

Lester en Mirjam in Temptation Island 2023

Temptation Island 2023 heeft ook een nieuw element: het secret koppel. Dit stel mag al eerder met de verleidende vrijgezellen doorbrengen en stiekem voorkennis op doen. Lester en Miriam zijn het Secret Couple. Het duo doet net als Shanta en Joël mee vanwege jaloezie in hun relatie. “Een kus op de wang betekent al het einde." De 27-jarige Lester woont in Zwolle en is al tweeënhalf jaar samen met zijn Mirjam. Hij werkt als dansdocent en choreograaf. In het introductiefilmpje horen we dat Mirjam hem is gaan volgen op Instagram toen ze hem eens met de motor voorbij zag komen rijden. "Wow, wie is dat?! En die ogen!" jubelde Mirjam. "Zij is mij gaan volgen, en toen ben ik in haar DM gaan sliden."

Lester vindt het lastig dat Mirjam best "claimerig" is. Daardoor mist hij de vrijheid in de relatie. "Als Mirjam jaloers wordt, dan wordt ze echt gek. Dan is het echt ruzie." Mirjam is het hiermee eens. "Oorlog!" Mirjam is 21 jaar oud en zij woont ook in Zwolle. Ze heeft een eigen webshop. Ze heeft Lester wel wat regels meegegeven voor zijn tijd in Temptation. "Niet masseren en niet aanraken." Maar daar blijft het niet bij. Ook mag haar vriend "niet te blij doen "en geen complimentjes gaan geven.” 

Temptation Island 2023: koppels, verleiders, verleidster en locatie

koppels temptation island 2023

Evie van Vliet en Mike Koot in Temptation Island 2023

Evie van Vliet en Mike Koot durven de relatietest aan te gaan in het nieuwe seizoen van Temptation Island 2023. Het roddel kanaal Juice Channel en ook Reality.Fbi ontdekten al eerder de twee de opnames van het populaire Videoland programma achter de rug hebben. En nu heeft RTL dit gerucht dus ook bevestigd. Het kan heel goed zijn dat je de twee al kent! Ze deden namelijk allebei als singles mee aan een eerder seizoen van dit programma, maar ná de afleveringen vonden ze de liefde. Bij elkaar dus. Inmiddels zijn ze twee jaar gek op elkaar. Toch gaat het niet altijd even goed. Evie wil namelijk heel graag kinderen, in tegenstelling tot Mike. Mike is DJ en muzikant en hij komt uit Haarlem. Evie van Vliet is een echte Rotterdamse die zichzelf omschrijft als ambitieus en sociaal. Ze studeert momenteel voor haar diploma in de communicatie, maar ook heeft ze een eigen bedrijf in de mode: Sisterhoods. Ook de Insta van dit eerste koppel is al bekend, want de nieuwe deelnemers zijn te vinden bij @djkleinemike en @evievanvliet. Maar wie is dit eerste uitgelekte koppel eigenlijk? 

koppels temptation island 2023

Iris de Waard en Mitch van Duijkeren in Temptation Island 

Ook dit koppel had het juicekanaal reality.fbi al goed! Ze gooiden eerder nóg een bom op de kandidaten van het eiland der verleiding. Iris heeft op TikTok maar liefst 317.000 volgers. De 26-jarige Iris en de 29-jarige Mitch zijn nu drie jaar samen en hebben elkaar leren kennen via - hoe kan het ook anders - social media. Ze hebben samen al een koophuis, een auto en twee katten.Klinkt allemaal als een sprookje, maar Iris mist toch echt de intimiteit en romantiek. Zitten de twee van de koppels van Temptation Island 2023 meer in de friendzone? 

Temptation Island 2023: startdatum, koppels en presentatoren

koppels temptation island

@iris_de_waard Ik blijf uitleggen … 😤 #fyp #vj #vibesbyiris #funny #fy #voorjou ♬ origineel geluid - Brian Voet

Monica Geuze denkt over borstverkleining: "ze passen niet bij me"

Miriam en Lester in Temptation Island 2023

Voor de 21-jarige Miriam en de 27-jarige Lester is dit programma de ultieme relatietest. Ook zij gaan hun liefde testen in Mexico. Het stel is inmiddels al 2,5 jaar samen, maar er zijn soms twijfels over hun relatie. Miriam kan snel jaloers zijn en Lester zou soms graag wat meer vrijheid willen. Wij zijn benieuwd hoe deze twee het er van afbrengen onder de Mexicaanse zon.

koppels temptation island 2023

Shanta en Joël in Temptation Island 

De roddelkanalen hadden al nóg een potentiële kandidaat van het datingprogramma ontrafeld. Ze dachten dat Shanta en Joël ook tot de koppels van Temptation Island 2023 behoren. En ze hebben gelijk! De 21-jarige Shanta en de 24-jarige Joël zijn één jaar een stel en wonen inmiddels samen. Bij hun eerste ontmoeting was het meteen raak en sindsdien is het koppel onafscheidelijk en kunnen zij niet meer zonder elkaar. Zowel Shanta als Joël zijn beiden namelijk jaloers aangelegd. Veel weten we nog niet over deze Shanta, behalve dat ze influencer is en zichzelf "creator en influencer Netherlands" noemt. In haar Instagram bio staat nog altijd een hartje voor haar vriend Joël. Wij zijn benieuwd hoe de twee het er samen vanaf gaan brengen!

temptation island koppels

@shantaofficial_ Als ik rij doe ik het andersom 😝 #foryou #voorjo #shantaofficial #fypシ #fyp #fypシ゚viral #fypdongggggggg #viral ♬ darling - spedup