Uitgelekt: dit zijn de koppels van Temptation Island 2023

Media door Elsemieke

Als je het afgelopen seizoen van Temptation Island mist, hebben we goed nieuws: Temptation Island 2023 komt eraan en de eerste twee koppels zijn bekend. De roddelkanalen Juice Channel en Reality.FBI zijn er altijd als de kippen bij en durven met (bijna) zekerheid te zeggen dat de koppels van Temptation Island 2023 bekend zijn.

De koppels van Temptation Island 2023 zijn bekend

Evie van Vliet en Mike Koot durven de relatietest aan te gaan in het nieuwe seizoen van Temptation Island 2023. Het roddel kanaal Juice Channel en ook Reality.Fbi ontdekten dat de twee net de opnames van het populaire Videoland programma achter de rug hebben. Monica Geuze en Kaj Gorgels verklapten al eerder dat de opnames in Mexico erop zitten. Ook de Insta van dit eerste koppel is al bekend, want de nieuwe deelnemers zijn te vinden bij @djkleinemike en @evievanvliet. Maar wie is dit eerste uitgelekte koppel eigenlijk? 

koppels temptation island 2023

Mike Koot en Evie van Vliet in Temptation Island 2023

Het kan heel goed zijn dat je de twee al kent! Ze deden namelijk allebei als singles mee aan een eerder seizoen van dit programma, maar ná de afleveringen vonden ze de liefde. Bij elkaar dus. Mike is DJ en muzikant en hij komt uit Haarlem. Evie van Vliet is een echte Rotterdamse die zichzelf omschrijft als ambitieus en sociaal. Ze studeert momenteel voor haar diploma in de communicatie, maar ook heeft ze een eigen bedrijf in de mode: Sisterhoods.

koppels temptation island 2023

Iris de Waard en Mitch van Duijkeren in Temptation Island 

Het juicekanaal reality.fbi gooide eerder al nóg een bom op de kandidaten van het eiland der verleiding. De speurneuzen denken namelijk te weten dat ook Iris de Waard en haar vriend Mitch van Duijkeren de ultieme relatietest aangaan. Iris heeft op TikTok maar liefst 317.000 volgers. De koppels van Temptation Island 2023 hebben de opnames van de ultieme relatietest er dus al opzitten. En ook Juice Channel weet nu zeker dat dit stel mee heeft gedaan aan Tempa.

koppels temptation island

@iris_de_waard Ik blijf uitleggen … 😤 #fyp #vj #vibesbyiris #funny #fy #voorjou ♬ origineel geluid - Brian Voet

Monica Geuze denkt over borstverkleining: "ze passen niet bij me"

 

Shanta en Joël in Temptation Island 

De roddelkanalen hebben nóg een potentiële kandidaat van het datingprogramma ontrafeld. Ze denken dat Shanta en Joël ook tot de koppels van Temptation Island 2023 behoren. Veel weten we nog niet over deze Shanta, behalve dat ze influencer is en zichzelf "creator en influencer Netherlands" noemt. In haar Instagram bio staat nog altijd een hartje voor haar vriend Joël. Wij zijn benieuwd hoe de twee het er samen vanaf gaan brengen!

temptation island koppels

@shantaofficial_ Als ik rij doe ik het andersom 😝 #foryou #voorjo #shantaofficial #fypシ #fyp #fypシ゚viral #fypdongggggggg #viral ♬ darling - spedup