Kelly krijgt baby op 50-jarige leeftijd: "nu pas gestopt met feesten"

Media door Elsemieke

De Amerikaanse Kelly Clarke is inmiddels 52 jaar, maar werd pas moeder op een leeftijd waarop sommige vrouwen al grootmoeder worden. Ondanks haar leeftijd is Kelly dolgelukkig met haar dochtertje.

Kelly krijgt baby op 50-jarige leeftijd

"Het leven is fantastisch als moeder", aldus de nu 52-jarige Kelly Clarke. "Op dit moment kan ik de beste moeder ooit zijn voor mijn dochtertje. Ze is zo grappig en bijzonder." In maart 2021 werd de voormalige stewardess mama van Lyla, nadat ze zwanger raakte van een spermadonor. Hoewel Kelly zelf dolgelukkig is met het moederschap, was haar familie in eerste instantie niet blij dat ze pas op haar 50e moeder werd. 

Tot vijf tellen

Gelukkig steunt de familie haar nu wel sinds de geboorte van het meisje. De reden waarom Kelly nu pas moeder is geworden? "Ik heb nu niet meer het gevoel dat ik moet reizen en feesten. Ik wil elke minuut meemaken van het opgroeien van mijn dochtertje." Ook meent ze dat nu meer levenservaring heeft dan toen ze nog jonger was. "Ik kan al mijn tijd met haar doorbrengen." Kelly spendeert veel aandacht aan het ontwikkelen van de kwaliteiten van het meisje. De pas 19 maanden oude Lyla kan hierdoor al tot vijf tellen en kan het alfabet tot de letter F opzeggen.