Monica Geuze denkt over borstverkleining: "ze passen niet bij me"

Celebs door Elsemieke

Nadat vlogster en presentatrice Monica Geuze twee keer een borstvergroting liet doen, wil ze haar voorgevel nu graag laten verkleinen. In een nieuwe podcastaflevering van Geuze en Gorgels, waarin het onderwerp ‘borsten’ ter sprake komt, doet ze deze uitspraak.

Monica Geuze overweegt borstverkleining

Kaj Gorgels wil in de podcast die hij samen met Monica maakt, graag weten wat ze heeft uitgegeven aan haar borstoperaties. In eerste instantie wil ze daar niets over kwijt - "dat vind ik niet chique" - maar uiteindelijk zegt ze het toch. “Ik ben twee keer 9000 euro kwijt geweest”, vertelt ze. Niet alleen het bedrag wat ze kwijt was aan haar borsten onthult Monica, ook doet ze nog een andere opvallende onthulling. Ze vindt haar voorgevel namelijk te groot. “Ik wil ze kleiner. Het past niet bij me."

Dit is het eerste koppel van Temptation Island 2023

Ontzwangeren

“Ik had voor de eerste keer mijn borsten laten doen en toen had ik een heel lief, klein, secuur maatje." Maar toen ze zwanger werd van haar dochtertje, veranderde dat. “Toen werden ze zo groot dat toen ik erna ging ontzwangeren het allemaal ging slinken. De arts zei tegen mij: het lijkt wel alsof je een kiezelsteen in een sok hebt gedaan." Na de zwangerschap besloot ze een nieuwe borstoperatie te ondergaan. "Nu zijn ze groter, maar ik vind het gewoon te groot. Ik heb soms een jurkje aan en het is gewoon altijd ordinair, omdat er dikke kanonnen tussen zitten.”

Littekens

Monica overweegt om opnieuw onder het mes te gaan, al zitten daar ook nadelen aan. “De consequentie is dat als ik kleiner ga, ik wel een litteken van mijn tepel naar beneden krijg. Dat heb ik er maar misschien voor over, want hier voel ik me niet meer comfortabel bij.”