Ah oh! Nicol Kremers doet alsnog aangifte tegen Massa is Kassa-ster Peter Gillis

Celebs door Jennifer

Na de heftige breuk tussen Nicol Kremers en Massa is Kassa-ster Peter Gillis lijkt de bonje alleen maar erger te worden. Binnenkort staat Peter Gillis voor de rechter vanwege de zaak rondom hem en Nicol, die hij mishandeld zou hebben. Zelf is Peter wel zelfverzekerd over het verloop van de rechtszaak, maar mogelijk wordt dat nu toch anders. Nicol laat namelijk weten, dat ze alsnog aangifte wil doen tegen Peter wegens mishandeling. O jee!

Mishandelingszaak Peter Gillis en Nicol Kremers

In de zomer van 2022 werd Peter Gillis gearresteerd door de politie, omdat hij zijn ex-vriendin Nicol Kremers flink zou hebben mishandeld. Hij zou haar in haar rug en neus hebben gebeten, aan haar haren en oren hebben getrokken en zelfs in haar borsten hebben geknepen. Na eerst alles te hebben ontkend, werden de geruchten op een gegeven moment toch bevestigd door de advocaat van Peter. Daarom staat hij komende zomer op 29 augustus voor de politierechter.

Zelf liet Peter eerder weten zich niet zoveel zorgen te maken over de rechtszaak, maar mogelijk wordt dat nu anders. Aan Shownieuws vertelde Nicol gisteren namelijk dat ze tóch aangifte wil doen tegen Peter wegens de mishandeling. Dit heeft ze Patty Brard toevertrouwd vlak voor de uitzending van woensdag 31 mei.

Aangifte tegen Peter

Patty wilde graag alles op een rijtje zetten en heeft dus even gebeld met Nicol, van wie ze als enige informatie zou kunnen krijgen. En dat is gelukt. Zo vertelt Patty: "Zij heeft verklaard dat ze deze week alsnog aangifte gaat doen van de mishandeling door Peter." Volgens de Shownieuws-coryfee werd Nicol eerder onder druk gezet. Daarom heeft ze toen de aangifte tegen Peter ingetrokken. "Ze denkt: ik ga helemaal geen rekening meer met jou houden," legt Patty uit. Volgens Patty is Nicol namelijk helemaal niet blij met hoe ze wordt neergezet in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa. Dit alles en waarschijnlijk ook de steun van haar nieuwe liefde Stephan hebben gezorgd voor de gigantische twist in haar hoofd.

Genoeg bewijsstukken

Nicol stuurt bij haar aangifte aan de politie ook foto's en video's van de mishandeling, die ze daarnaast ook naar Shownieuws heeft gestuurd. Op de beelden zie je duidelijk blauwe plekken op haar lichaam en een bloedneus. Ook heeft ze er geluidsopnames aan toegevoegd, waarin ze Peter twintig minuten lang smeekt om op te houden. Heftig!

Patty benadrukt overigens wel dat dit dus Nicol haar verhaal is. Het tv-programma heeft verder niemand kunnen spreken over de mishandelingszaak. "Maar deze beelden zien er niet uit, alsof ze een gezellige carnaval heeft gehad," zegt Patty uiteindelijk nog. We zijn benieuwd hoe dit afloopt!

Lees ook: Bevestigd: Nicol Kremers heeft een nieuwe vriend (en dit is hem)