Realityster Nicol Kremers staat poedelnaakt in septembereditie van Playboy: "hele eer"

Celebs door Jennifer

Na Jaimie Vaes verschijnt ook deze maand weer een bekende Nederlandse influencer op de cover van de Playboy. Deze keer is het realityster Nicol Kremers, die in pikante lingerie én poedelnaakt in de septembereditie verschijnt van het naaktblad. De ex van Massa Is Kassa-ster Peter Gillis, waarmee ze flink wat bonje heeft, vindt het een "hele eer" om in het beroemde tijdschrift te staan.

Nicol Kremers poedelnaakt in septembereditie van Playboy

Vorige maand was het voor het eerst in tien jaar, dat er weer een bekende Nederlander pronkt in de Playboy. In augustus sierde influencer Jaimie Vaes op de cover van het naaktblad en nu is het de beurt aan Nicol Kremers. Voor Nicol is het niet nieuw om naakt te poseren voor een camera. Zo is zij ook actief op het erotische platform OnlyFans. Maar de naaktreportage voor Playboy is toch wel van een ander niveau. "Playboy brengt vrouwelijk naakt op een nette manier in beeld, daar staat het blad om bekend," vertelt de realityster en ex van Massa Is Kassa-ster Peter Gillis. Ze is dan ook trots, dat ze nu in dit beroemde naaktblad staat. "Ik ben trots dat ik nu in het rijtje sta met Tatjana Simic en Katja Schuurman," vertelt ze in een interview.

Nicol staat niet alleen in prachtige lingerie op de foto's, maar verschijnt daarnaast ook écht poedelnaakt in het magazine, zo zien we in een voorproefje op de website van Panorama.

Trauma door mishandelingen Peter

Natuurlijk heeft Nicol het in haar interview ook even over het hele gedoe met haar ex Peter. Momenteel loopt er een rechtszaak, omdat hij haar meer dan tien keer zou hebben mishandeld, waarbij ze onder meer in haar rug en neus is gebeten en er aan haar haren en oren werd getrokken. Dit alles leverde haar naar eigen zeggen wel een trauma op. Daarom besloot Talpa vorige maand ook dat ze niet meer te zien zou zijn in Massa Is Kassa, omdat de oude beelden voor haar nogal confronterend zijn. Volgens de realityster zit ze momenteel nog steeds in het herstelproces. "Het zal nog een lange weg worden om volledig te herstellen van het trauma, dat ik heb opgelopen door de man die mij heeft mishandeld," vertelt ze. "Maar ik ben op de goede weg."

Meer BN'ers in Playboy

Grote kans trouwens dat er na Nicol nog meer bekende Nederlanders in de Playboy verschijnen. Zo laat hoofdredacteur Niek Stolker weten, dat ze nog steeds in gesprek zijn met een aantal bekende vrouwen. Mogelijk komt dit door de goede verkoop van het tijdschrift, nadat Jaimie in de Playboy verscheen.

De Playboy met Nicol ligt vanaf donderdag 7 september in de winkels.

Lees ook: Nicol Kremers gaat aan zichzelf werken in het buitenland: "hoopt deel van verleden achter zich te laten"