Playboy bunny verandert in muurbloempje na hersenoperatie

Sport & gezondheid door Sabine

Een volledig ander persoon worden na een hersenoperatie? Playboy bunny Kerri Parker overkwam het. Het knappe feestbeest onderging een operatie om een hersentumor te laten verwijderen. Vervolgens werd ze wakker als een muurbloempje…
 
Zoals het een echte Playboy bunny betaamt, spendeerde Kerri veel tijd in Hugh Hefners prinselijke mansion en ze genoot van alle aandacht die ze kreeg tijdens shoots voor Playboy. Ze wist zelfs eens een rolletje te bemachtigen als de stand in van Megan Fox voor de film How To Lose Friends And Alienate People. De 30-jarige Kerri was alles behalve verlegen, zullen we maar zeggen. In februari onderging ze echter een hersenoperatie en sindsdien is de Playboy bunny een totaal ander persoon. 
 

Hersenoperatie
In oktober 2013 werd vastgesteld dat Kerri hersenkanker had. Op de MRI-scan was te zien dat de tumor in haar hoofd 4 centimeter was. In februari ging ze dan ook onder het mes om de tumor te laten verwijderen. Echter, na de operatie had ze geen interesse meer in de persoon die ze was. Het wilde nachtleven ruilde ze in voor een lekker avondje op de bank met een denkentje. “Ik heb het gevoel dat ik een persoonlijkheidstransplantatie heb gehad",  vertelt de dertiger aan The Mirror. “Ik ben een totaal ander persoon.” 
 
Gevolgen
De dokters van Kerri denken dat ze lijdt aan vreemde mentale bijwerkingen van de operatie, wat weleens kan voorkomen bij patiënten die een hersenoperatie hebben ondergaan. Kerri heeft haar bijna niets verhullende jurkjes ingeruild voor comfortabele kleding en ze zit nu veel liever met een kopje thee op de bank. “Mijn eten smaakt anders, mijn vrienden zijn anders en in plaats van een avondje drinken, zit ik liever het hele weekend op mijn boot te relaxen”, vertelt Kerri. “Het is totaal anders dan hoe mijn leven was, maar ik geniet ervan.” 
 

“Het is bizar! Ik was altijd een party animal en nu ben ik een muurbloempje.” Helaas heeft Kerri door haar veranderende persoonlijkheid ook vrienden verloren; ze vinden dat ze te veel is veranderd. De knappe dame heeft daarom alle contacten met hen verbroken en is nu ingetrokken bij haar moeder in Norfolk. 
 
De dokters hebben Kerri verteld dat de kans op overleving 13.5% is voor mensen met hersenkanker. Ondanks alles probeert Kerri positief te blijven. “Doordat ik zo ziek was, realiseer ik me nu wat het belangrijkste is in het leven. Het is geen glitter en glamour, maar tijd doorbrengen met mijn familie.” 

Hoe zou jij reageren als je opeens een totaal ander persoon zou zijn? 
Beeld: Instagram