Nicol Kremers doet aangifte tegen ex Peter Gillis: "meer dan 10 keer mishandeld"

Celebs door Rochèll

De breuk tussen Nicol Kremers en Massa is Kassa-ster Peter Gillis is inmiddels alweer een tijdje geleden. Echter is het nog niet helemaal 'voorbij' tussen de twee. Nicol dreigde na de breuk een zaak aan te spannen tegen Peter, wegens mishandeling. Inmiddels heeft Nicol besloten daad bij het woord te voegen. Afgelopen donderdag deed ze aangifte tegen haar ex, van meer dan 10 mishandelingen.

Mishandelingszaak Peter Gillis en Nicol Kremers

In de zomer van 2022 werd Peter Gillis gearresteerd door de politie, omdat hij zijn ex-vriendin Nicol Kremers flink zou hebben mishandeld. Hij zou haar in haar rug en neus hebben gebeten, aan haar haren en oren hebben getrokken en in haar borsten hebben geknepen. Komende zomer op 29 augustus staat Peter hiervoor voor de politierechter.

Aangifte gedaan

Aan Shownieuws vertelde Nicol, vlak voor de uitzending van woensdag 31 mei, dat ze tóch aangifte wil doen tegen Peter wegens de mishandeling. Inmiddels weet Patty Brard meer. In de aflevering van Shownieuws van afgelopen zaterdag, vertelt Patty dat Nicol nu ook daadwerkelijk aangifte heeft gedaan. "Ze hebben besloten om 10 aangiftes te doen vanwege mishandeling en daarbij nog een aantal aangiftes van bedreiging, en daarbij heb ik het niet over 2. En dat allemaal in die 4,5 jaar dat ze met elkaar een relatie hebben gehad", legt Patty uit. Nicol heeft het volgens haar niet makkelijk op dit moment. Ze zit er behoorlijk doorheen en slingert alle kanten op qua emoties, volgens Patty.