Gespot: heeft OnlyFans-ster (en ex van Peter Gillis) Nicol Kremers nu ook een nieuwe lover?

Celebs door Jennifer

Het nieuws over de nieuwe liefde van Peter Gillis ging afgelopen week rond als een lopend vuurtje. Grote kans dat het ook zijn ex Nicol Kremers heeft bereikt, die nu lijkt terug te slaan op haar ex. Ook 'Nicolleke' staat niet stil op liefdesgebied. Zo post ze op Instagram foto's van zichzelf met een nog onbekende man, die wel erg dicht tegen haar aanstaat. Love is in the air?

Nieuwe liefde voor Nicol Kremers?

Na het nieuws van Massa is Kassa-ster Peter Gillis, dat hij een nieuwe liefde heeft gevonden, kwamen er ook allemaal dingen online van Nicol Kremers. We weten natuurlijk dat ze ook graag video's post op OnlyFans. Nou, stuurde ze deze week de ene na de andere pikante video op OnlyFans, waarin Nicol onder meer zoent met een andere vrouw. Wacht, wat?

Of ze daadwerkelijk haar pijlen op het andere geslacht heeft gericht, weten we niet zeker. Inmiddels heeft ze namelijk weer een nieuwe persoon gepost op haar Instagram en deze man in kwestie lijkt meer op een potentiële, nieuwe liefde. Op de story van Nicol staan ze aardig dicht tegen elkaar aan, waardoor het nogal liefdevol oogt. Daarnaast heeft ze er ook een liedje overheen gezet, waarin je de tekst "I can't see me lovin' nobody but you / for all my life" hoort. Dat klinkt romantisch!

nicol kremers gespot met nieuwe liefde

Cirkel is rond

Overigens lijkt de cirkel wel rond, nu Nicol haar ex Peter met Wendy van Hout heeft. Zo blijkt Peters vriendin Wendy een ex te hebben, die ook de ex was van Nicol. OMG! Op zo'n moment merk je weer hoe klein de wereld eigenlijk is. Je vraagt je nu waarschijnlijk wel af, hoe het dan zit. Nou, Wendy had ooit met ene Mike Maaskant en misschien doet deze naam al meteen een belletje rinkelen. Mike had ooit een relatie met Nicol. Wendy vertelde aan Privé, dat Mike Nicols eerste vriend was, nadat ze was gescheiden van Peter. Maar nu is Mike dus een ex van Nicol én van Wendy. Ha!

Wie is 'nieuwe vriend' van Nicol?

Het is natuurlijk nog niet zeker, of de man op Nicol haar Instagram daadwerkelijk haar nieuwe vriend is. Maar de geruchtenmolen draait zo wel flink, dankzij de posts van beide personen. Wat we tot nu toe weten over de 'nieuwe vriend' van Nicol, is dat hij Stephen heet en een erg sportief type is. Zo doet hij veel aan boksen, maar ook cardio. Het is waarschijnlijk zo'n persoon, die zichzelf verplicht om wekelijks meerdere malen de sportschool in te gaan. Verder zien we op zijn Instagramkanaal dat hij uit Den Haag komt. Nou, we zijn benieuwd hoe dit allemaal afloopt!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Hans en Petra niet langer samen: "de liefdesvonk is er niet geweest"