Nicol Kremers verdient nu geld met TikTok: 'voor 100 euro naam op voorhoofd'

Media door Rochèll

Sinds Peter Gillis en zijn Nicol uit elkaar zijn, komt het stel behoorlijk vaak voorbij in de media. Zo vertelde Peter Gillis onlangs 'misschien al wel tien vrouwen gekust' te hebben, en is ook Nicol verder gegaan met haar leven. Ook lijkt ze een nieuw verdienmodel te hebben gevonden. De laatste dagen verschijnt de ex-geliefde van Peter Gillis namelijk steeds vaker met live-video's op TikTok. In ruil voor geld schrijft ze namen op haar shirt en voorhoofd.

De afgelopen dagen ging Nicol geregeld live op TikTok, om daar in gesprek te gaan met haar volgers. En ze gaat niet alleen in gesprek, maar ze probeert op deze manier ook geld te verdienen. Zo is te zien dat ze een wit t-shirt aan heeft getrokken, waarop al een aantal namen geschreven staan. Dit zijn namen van kijkers, die via TikTok 'gifts' hebben gegeven. Voor deze gifts wordt echt geld betaald. Zodra er een gift binnenkomt, schrijft Nicol de naam van de gulle gever op haar t-shirt. Maar tast je wat dieper in je buidel, en betaal je meer dan 100 euro, dan schrijft ze je naam zelfs op haar voorhoofd.

"Namen van kinderen die geld geven"

Yvonne Coldeweijer, van het juicechannel Life of Yvonne, deelt via haar Instagramstories enkele beelden. Ze schrijft erbij: "Inmiddels is Nicolleke ten einde raad en schrijft de namen van kinderen die haar geld geven op tiktok op haar voorhoofd." Bij de tekst is een screenshot te zien, waarop inderdaad te zien is dat Nicol ondergeklad is met stiften.