Zijn Nicol Kremers en Patrick Udema aan het daten?

Celebs door Elsemieke

Nu haar relatie met Peter Gillis voorbij is, verschijnt Nicol Kremers regelmatig op juicekanalen. Onder andere omdat ze echt enorm actief is op TikTok. Volgens bronnen heeft de realityster per ongeluk verklapt dat ze met een nieuwe lover aan het daten is. We vertellen je alles over mogelijk koppeltje Patrick Udema en Nicol Kremers.

Nicol Kremers en Patrick Udema aan het daten?

Juice kanaal Reality_fbi dook in de foto's en heeft onderzocht wie de nieuwe vriend van Nicol Kremers zou zijn. “Gelet op de achterkant van de stoelen en de bank denkt dit kanaal te weten met wie @nicolkremers het gezellig heeft en bij wie ze haar foto heeft genomen." Het kanaal meent dat ze interieurbeelden hebben van de man, die overeen komen met een selfie van Nicol. De nieuwe liefde blijkt geen onbekende voor zowel haar ex Peter Gillis als Nicol te zijn. “Onderzoek leert dat Patrick Udema (Patje Pat op Facebook) een oud-medewerker is van Peter Gillis. Maar via Google zien we ook veel resultaten die slaan op vermeende betrokkenheid bij ‘oplichtingspratijken'”, schrijft Reality_FBI. 

patrick udema nicol kremers

patrick udema nicol kremers

Live gaan op TikTok

Honder procent zeker weten we dus nog niet of Nicol een nieuwe vriend heeft. We laten het weten als zij dit ook bevestigd heeft. De afgelopen weken ging Nicol ondertussen geregeld live op TikTok, om daar in gesprek te gaan met haar volgers. En ze gaat niet alleen in gesprek, maar ze probeert op deze manier ook geld te verdienen. Zo is te zien dat ze een wit t-shirt aan heeft getrokken, waarop al een aantal namen geschreven staan. Dit zijn namen van kijkers, die via TikTok 'gifts' hebben gegeven. Voor deze gifts wordt echt geld betaald. Zodra er een gift binnenkomt, schrijft Nicol de naam van de gulle gever op haar t-shirt. Maar tast je wat dieper in je buidel, en betaal je meer dan 100 euro, dan schrijft ze je naam zelfs op haar voorhoofd.

Peter Gillis heeft "misschien al wel tien vrouwen gekust"

Yvonne Coldeweijer, van het juicechannel Life of Yvonne, deelde via haar Instagramstories enkele beelden. Ze schreef er boos bij: "Inmiddels is Nicolleke ten einde raad en schrijft de namen van kinderen die haar geld geven op tiktok op haar voorhoofd." Bij de tekst is een screenshot te zien, waarop inderdaad te zien is dat Nicol ondergeklad is met stiften.