Bevestigd: Nicol Kremers heeft een nieuwe vriend (en dit is hem)

Celebs door Jennifer

Stiekem waren we hier met z'n allen al achtergekomen dankzij de juicekanalen, maar het gerucht over Nicol Kremers is waar. Net als haar ex Peter Gillis heeft ook 'Nicolleke' inderdaad een nieuwe liefde in haar leven. Na een lange relatie vol struggles heeft Nicol nu de liefde gevonden bij de Spaanse Stephan. Oeh!

Nieuwe vriend van Nicol Kremers

Niet lang geleden doken er opeens foto's op van influencer Nicol Kremers met de onbekende, sportieve Stephan. Natuurlijk werd deze man door de juicekanalen meteen bestempeld als haar nieuwe vriend, maar ja, who knows? Al logen de foto's, die ze had gepost op Instagramstory, er niet om. Het was wel een erg romantische foto en het liedje erbij maakte het alleen maar liefdevoller. Daar moest toch meer achter zitten? Shownieuws wist niet hoe snel ze contact moesten opnemen met Stephan. Wie is dat en hoe kent hij Nicol? Nou, de geruchten kloppen: Stephan is inderdaad de kersverse vriend van Nicol. Oh la la!

nicol kremers nieuwe vriend stephan

Wie is Stephan?

Nu we weten dat Nicol een nieuwe vriend heeft, zijn we natuurlijk razend benieuwd wie deze Stephan is. Zoals we al zagen op Stephan zijn Instagram, is het een erg sportief type. Het is dan ook geen verrassing, dat hij personal trainer is van beroep. Daarnaast is Stephan afkomstig uit Spanje. Aan Shownieuws vertelt hij openhartig, hoe dol hij is op Nicol. "Ik kan jullie niet vertellen, hoe verliefd ik ben geworden op deze lieve, kwetsbare, maar ook sterke en intelligente vrouw," vertelt hij.

Volgens hem heeft ze ook "het één en ander meegemaakt in haar oude relatie". Daar heeft ze het natuurlijk over de vermoedelijke mishandeling van haar ex Peter Gillis. "Jullie zien niet wat voor trauma's Nicol allemaal heeft van mentaal en fysiek misbruik," zegt Stephan. Daarna zegt hij ook nog maar eens, dat hij echt van haar houdt. Cute! Nou, hopelijk verloopt deze relatie een stuk beter.

Lees ook: Liefde in de lucht! Peter Gillis showt zijn nieuwe vriendin Wendy: "zin in onze toekomst samen"