Lifestyle / Celebs
Celebs

Rijk en Sam Hofman halen uit naar Sarah van Soelen: "dan ben je echt fucking dom"

Sarah van Soelen en André Hazes zijn een setje, maar Dré blijkt niet de enige BN'er waar Sarah mee heeft gedate. Dat vertelden Rijk en Sam Hofman twee weken geleden in hun podcast. Sarah zou namelijk met Sam verkering hebben gehad op de basisschool. Dit alles bleek allemaal één grote grap en de broers halen nu hard uit naar Sarah over de manier waarop ze in de media heeft gereageerd. "Dan ben je toch fucking dom?"

Lees ook: André Hazes was niet eerste BN'er die met Sarah van Soelen datete

Rijk en Sam Hofman halen uit naar Sarah van Soelen: "je bent echt fucking dom"

Sarah van Soelen kwam pas echt in de spotlights zodra ze een relatie kreeg met André Hazes. Maar ook daarvoor omringde ze zich al met 'bekende' Nederlanders. In de podcast BROERS onthulde Sam Hofman (het broertje van) dat hij ooit bij Sarah in de klas zat en dat ze verkering hebben gehad. Dit werd door allerlei juice-kanalen opgepikt en toen het uiteindelijk door MSN en RTL Boulevard werd besproken kwam Rijk Hofman erachter dat het flink uit verband getrokken werd. Hij besloot Sarah even flink in de maling te nemen. Die had echter niets door...

Verschrikkelijke nieuws

Rijk maakte een post met een aantal stories waarin hij het liet lijken alsof Sam kapot was van de break-up. Daarbij stond: "We willen vragen om zowel Sarah als Sam de rust en ruimte te geven om dit verschrikkelijke nieuws te verwerken, bij voorbaat bedankt." Sarah van Soelen heeft hierop gereageerd stuurde zelfs een bericht roddelkoning FawryNotSawry. Waarop Rijk en Sam haar nog verder in de maling nemen. Volgens Sam heeft Sarah absoluut geen zelfspot. "Hoe kan je dit nou serieus nemen? Sorry, ik wil haar echt niet beledigen, maar dan ben je toch fucking dom."