André Hazes was niet eerste BN'er die met Sarah van Soelen datete

Celebs door Jennifer

Sarah van Soelen kwam pas echt in de spotlights zodra ze een relatie kreeg met André Hazes. Maar ook daarvoor omringt ze zich al met 'bekende' Nederlanders. In de podcast BROERS onthult Sam Hofman (het broertje van) dat hij ooit bij Sarah in de klas zat. En ze waren kennelijk meer dan alleen maar klasgenootjes.

sarah van soelen ex sam hofman

Lees ook: André Hazes weer gespot in Nederland: 'Alsjeblieft, nu even niet'

Ex van Sarah van Soelen

In de podcast BROERS die Sam maakt met zijn broer Rijk, vertelt Sam over zijn oud-klasgenoot Sarah. Sam en Sarah waren niet puur klasgenoten, maar kregen op een gegeven moment ook verkering. Al duurde dit niet heel lang. "Ze had het echt binnen drie dagen uitgemaakt," vertelt Sam. Zo snel en ook niet bepaald op een persoonlijke manier, namelijk via e-mail. Natuurlijk is Rijk dan benieuwd of zijn broer de mails nog heeft, maar helaas: "Ze heeft mij dus nog een keer gevraagd of ik die mails wilde verwijderen." Was dat voor of na haar relatie met André? Wel heeft Sam nog alle foto's. Hij vertelt: "Het was een heel knap meisje vroeger."

Sarah en André

Inmiddels is Sarahs laatste lover André Hazes hoogstwaarschijnlijk ook een ex van haar. Al verscheen André's moeder Rachel begin november wel op de verjaardag van Sarah. Het gerucht van de breuk ontstond, doordat Sarah eind oktober een foto postte van zichzelf zonder de ketting met André's naam. Ook staan in haar bio op Instagram niet meer de initialen 'A.H.', alleen nog een hartje. Dat haar (ex-)schoonmoeder op haar verjaardag was, is in ieder geval mooi om te zien. Rachel Hazes heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze Sarah een betere match voor het zoon vond dan Monique.

Lees ook: André en Sarah zetten matching tattoo met beladen boodschap: 'Supervet en supersexy'