André Hazes weer gespot in Nederland: 'Alsjeblieft, nu even niet'

Celebs door Jennifer

Het lijkt weer iets beter te gaan met André Hazes. Nadat hij een aantal dagen van de aardbodem was verdwenen, is de populaire volkszanger gisteren gespot op vliegveld Schiphol. Echt blij was hij overigens niet om de paparazzi te zien. Op beelden van RTL Boulevard zien we hoe hij volledig undercover zo snel mogelijk richting zijn auto loopt.

andré hazes burn-out

Lees ook: André Hazes over negatieve reacties: ‘Heel eerlijk, ik doe ook maar wat’

André Hazes burn-out

Op 11 oktober werd bekendgemaakt dat André Hazes niet aanwezig is bij de komende Holland Zingt Hazes-concertreeks vanwege burn-outklachten. Hiervoor wordt hij momenteel behandeld. Na dit statement verdween André even van de radar. Maar helaas voor hem staat zijn leven continu onder een vergrootglas. 'Dankzij' roddelkoningin Yvonne Coldeweijer wisten diverse journalisten hem gisteren te spotten. Op Instagram postte zij speciaal voor hun de aankomsttijd van André. Hier had André natuurlijk totaal geen zin in. "Alsjeblieft jongens, nu even niet," zegt hij tegen de reporter van RTL Boulevard. Wanneer deze vervolgens nog vraagt of het goed gaat, zegt hij kortaf: "Ja, dank je wel."

Sarah ook terug

Zijn vriendin Sarah van Soelen is ook terug van weggeweest. Er was speculatie dat ze in Spanje aan het afkicken was. Haar ouders maken snel korte metten met de geruchten. "Sarah is al twee jaar clean en dat is iets waar ze nog elke dag aan werkt en dat gaat goed." André liet destijds weten dat Sarah in Spanje een cursus deed om met de media om te gaan. 

André Hazes en Sarah

André staat al zijn hele leven in de spotlights en niet altijd op een positieve manier. Er was veel kritiek vanuit de media en zijn fans toen hij zijn verloving met Monique verbrak en kort daarna een nieuwe liefde had. Hoewel ze dol op elkaar waren, kende de relatie met Sarah van Soelen geen fijne start door de vele negatieve comments die het jonge koppel kregen. Eerder bleek al dat deze reacties op zijn nieuwe relatie hem niet altijd goed deden. "Blijkbaar is dat een ding voor mensen," zei hij in juni toen hij te gast was bij Humberto. "Het is dan wel hoe ik er zelf mee omga. Ik ben 27, koppig, verliefd en ik wil het van de daken schreeuwen. Dat is een combinatie die voor sommige mensen blijkbaar verkeerd is."

Matching tattoo

Verliefd zijn André en Sarah zeker. Afgelopen augustus lieten ze nog een matching tattoo zetten met een mooi, lief statement. De statement is een quote die bij allebei precies hetzelfde is. Het gaat over hoe hun 'demonen' uit het verleden met elkaar dansen. Zelf noemt de zanger deze tattoo "supervet en supersexy". Naast een tattoo draagt Sarah ook een gouden ketting met zijn voornaam.

 

Lees ook: André en Sarah zetten matching tattoo met beladen boodschap: 'Supervet en supersexy'

Beeld: Brunopress