André Hazes over negatieve reacties: ‘Heel eerlijk, ik doe ook maar wat’

Media door Angel

André was afgelopen maandag te zien bij talkshow Humberto. Dré vertelt dat hij een roerige tijd doormaakt vanwege de enorme bak kritiek die hij over zich heen krijgt vanwege zijn nieuwe relatie.

Lees ook: André Hazes in eerste interview met Sarah: 'We trekken ons niks aan van wat er wordt gezegd'

Aandacht opzoeken

André was bij Humberto Tan om zijn nieuwe concertreeks te promoten. Ook dit wordt al snel verkeerd opgevat. “Je hebt wat te promoten, maar je komt wéér met je harses op tv, terwijl dit mijn werk is", vertelt de zanger tegen Humberto. "Op een gegeven moment kunnen de mensen daar geen onderscheid meer in maken,” aldus André. Hij benoemt ook dat de lol ver te zoeken is door de kritiek.

Wanneer is het goed en wanneer is het slecht?

Humberto zegt dat André ook zelf de publiciteit opzoekt. Dre vindt het lastig om een balans hierin te vinden: “Heel eerlijk, ik doe ook maar wat.” Humberto benoemde dat dit misschien wel het probleem is, maar wat doen. “Wanneer is het goed en wanneer is het slecht? Ik doe weleens wat en dan denk ik: dat heb ik niet slim gedaan. Of ik doe iets niet en denk: ik had naar mijn intuïtie moeten luisteren."

Media

Omdat André zo vaak in het nieuws komt, wordt het te veel voor sommige mensen. Hoe houd je dit onder controle? “Dat is iets waar wij veel over nadenken,” aldus Dré. Hij weet het niet en daar is hij heel eerlijk in. “Ik ben ook maar een jongen van 27 jaar die doet wat hij denkt dat goed is.”

Negatieve reacties

Dre reageert op de negatieve reacties: “Ik kan het allemaal wel aan, maar ergens ben ik ook een jonge gozer en het raakt me. Dan zie je al die negatieve reacties en dan denk je dat het heel Nederland is, weet je wel”. Volgens André heeft hij voor zijn eigen geluk gekozen, dat is het enige wat hij heeft gedaan. “Blijkbaar is dat een ding voor mensen. Het is dan wel hoe ik er zelf mee omga. Ik ben 27, koppig, verliefd en ik wil het van de daken schreeuwen. Dat is een combinatie die voor sommige mensen blijkbaar verkeerd is.”

Lees ook: Monique Westenberg schrijft eerlijke column over relatiebreuk: 'Ik heb het zwaar'

Bron: BrunoPress