Lifestyle / Celebs
Celebs

André en Sarah zetten matching tattoo met beladen boodschap: 'Supervet en supersexy'

Na samen een huis kopen, zetten André Hazes en Sarah van Soelen de volgende, grote stap in hun relatie. De twee hebben namelijk een matching tatoeage laten zetten. Niet van schattige hartjes of elkaars naam, maar een emotioneel statement over elkaars 'demonen'.

hazes sarah tattoo

Lees ook: André wilde niet altijd thuiskomen bij Monique, maar bij Sarah wel

Verslaving

Echte zielsverwanten vereeuwigen hun liefde natuurlijk met een tattoo. Zo ook André en Sarah, dat vertelt Dré in zijn nieuwste Veronica Superguide column. Het heeft een heftige boodschap: "Met Sarah deel ik een verleden met een verslaving, iets waar we elkaar niet om veroordelen", vertelt hij. "Daarom wordt op mijn ribben getatoeëerd: ‘I love her, not for the way she silences my demons, but for the way her demons dance with mine’."

Supervet en supersexy

Van Andrés nieuwe tat is er nog geen kiekje, maar die van de vaak schaarsgeklede Sarah is wel te spotten op haar Instagram. Het zinnetje 'I love him, not for the way he silences my demons, but for the way his demons dance with mine’ pronkt op haar ruggenwervel. Haar vriend noemt het "supervet en supersexy” in zijn column.

Er is nog een manier waarop Sarah haar lover altijd bij zich heeft. Sinds twee maanden draagt ze namelijk een zilveren kettinkje met de naam 'André'.

Lees ook: André Hazes in eerste interview met Sarah: 'We trekken ons niks aan van wat er wordt gezegd'

Beeld: Brunopress