FOTO: Jim Bakkum vereeuwigt kinderen met een wel heel bijzondere tattoo

Celebs door Jennifer

Hoe zoet! Jim Bakkum draagt voortaan de namen van zijn drie kinderen voor altijd bij zich. Al is dit niet direct te zien. Op zijn arm staan op het eerste gezicht drie heel vreemde woorden getatoeëerd: Sie, Tettie en Nennie.

jim bakkum

Lees ook: ZIEN: Jim Bakkum en Bettina vieren 10-jarig huwelijk met oude beelden

Bijnamen kinderen

Jim had al eerder twee tattoos gezet voor zijn kinderen Lux (8) en Posy (6). Op symbolische wijze had hij een tekening laten tatoeëren voor de twee oudste kinderen. Nu wilde hij ook graag een tattoo voor Molly (2), maar hij wist niet goed wat. De namen van Lux en Posy hebben een speciale betekenis, maar die van Molly niet. Toen kwam hij op een gegeven moment op een idee.

"Vanaf heel klein noemt Molly zichzelf 'Nennie', Posy 'Tettie' en Lux 'Sie' (vraag me niet waarom) en nu heb ik die naampjes voor altijd op mijn arm vereeuwigd," vertelt hij op Instagram. Nadat dochtertje Posy de drie bijnaampjes heel netjes op een papiertje had geschreven, ging Jim de volgende dag naar de tattooshop. En dit is het resultaat:

Familie Bakkum

Jim is inmiddels alweer veertien(!) jaar samen met zijn grote liefde Bettina Holwerda (42). Ze ontmoetten elkaar toen ze samen in de musical Grease speelden. Op hun jubileumdag dit jaar schreef Jim op Instagram: "Wat hebben we ontiegelijk veel meegemaakt sinds die tijd. Na een paar weken van 'we zien wel wat we doen', was Bettina dat zat en vroeg ik op 10 april of ze officieel mijn vriendinnetje wilde zijn."

Toch is het niet altijd rozegeur en maneschijn in huize Bakkum. In een interview met Superguide vertelt hij: "De laatste jaren gaan bij ons niet de boeken in als de beste jaren. We zijn druk met werk, de kinderen. Onze jongste had ook nog extreme verlatingsangst, waardoor je niet even lekker met z'n tweetjes weggaat." Gelukkig weet het stel hier goed mee om te gaan. Vooral Jim is heel open hierover. Hij zegt ook dat er wel nog veel liefde is voor elkaar.

Lees ook: Stalkeralert! Netflix kondigt You seizoen 4 aan met grappige meme

Beeld: Brunopress