Sarah van Soelen over André Hazes: "door mij de 28 jaar gehaald"

Celebs door Elsemieke

De documentaire CrossRoads van André Hazes trok ontzettend veel kijkcijfers bij Videoland. De vierdelige serie over de verslavingen van André Hazes zette ook zijn ex Sarah van Soelen aan het denken. De scène waarbij André Hazes vertelt over de relatie tussen de twee, daar is ze bepaald niet blij mee. 

Sarah van Soelen over docu André Hazes

André Hazes zegt in zijn documentaire op Videoland dat Sarah van Soelen het ‘gewoon nét niet was’ voor de zanger. En die opmerking is bij Sarah niet in goede aarde gevallen. "Het voelt alsof ik in de val ben getrapt", zo zegt ze tegen Shownieuws. De twee hadden een relatie van acht maanden, maar Sarah is op haar eigen verzoek uit de documentaire geknipt. Wel doet de zanger nog een aantal uitspraken over haar en de periode waarin ze samen waren. 

Naar de afkickkliniek 

Sarah van Soelen vertelt aan Shownieuws dat ze er niet blij mee is dat ze niet op een positieve manier wordt genoemd in de docu van haar ex. Daarnaast zou zij degene zijn die André naar een afkickkliniek heeft gestuurd. “Ik heb toen zijn manager gebeld en gezegd dat hij direct naar Spanje moest komen. Dat is toen ook gebeurd. We zijn toen nog een tijdje in de kliniek geweest samen. En dan word je aan de kant gezet. Voor wat? Voor niets!”, aldus Sarah tegen Story. "Alles wat ik deed, kwam uit een goed hart."

28e verjaardag

Sarah doet ook een uitspraak over de woorden van André dat hij op zijn 27ste niet meer wilde leven. "Ik heb ervoor gezorgd dat hij zijn 28ste verjaardag heeft gehaald. En in die documentaire word ik weggezet als een meisje dat het gewoon nét niet was. Terwijl ik denk: zonder mij was je nog verder de afgrond ingegaan." Wel hoopt ze dat André nu gelukkig is. |Maar ik houd mijn hart vast, want straks komen de optredens weer. Ik hoop, en dat gun ik hem, dat hij weer gaat knallen op het podium. Want dat kan hij als geen ander.”