Zien: Romee Strijd geeft housetour door haar gigantische droomvilla

Celebs door Elsemieke

Nu Romee Strijd (27) en haar man Laurens van Leeuwen (32) binnenkort nog een tweede dochtertje verwachten, werd het tijd om hun focus op hun droomvilla te leggen. En emt succes: want het enorme huis in Pijnacker is nu klaar. Romee en Laurens delen hun succes in een uitgebreide vlog op het YouTube-kanaal van Romee.

Housetour door gigantische droomvilla Romee Strijd

Romee Strijd kondigde in mei gezinsuitbreiding aan samen met haar man Laurens van Leeuwen. "Binnenkort zijn we een gezin van vier. Ik kan niet wachten", schreef ze toen op haar Instagram. Romee Strijd en Laurens Van Leeuwen zijn al sinds hun tienerjaren samen en ze trouwden in 2018, in het geheim. Nu hun droomvilla eindelijk klaar is, vond het stel het tijd voor de langverwachte hometour.

Lees ook: Zijn jullie een perfecte match? Zo kom je erachter met behulp van astrologie

"We zijn eindelijk klaar met ons huis. We zijn er ook klaar voor om jullie ons huis te laten zien, dus laten we naar binnen gaan", start Romee de housetour. Dat de twee dol zijn op de kleur beige is wel duidelijk, want zowel de vloeren, de muren als het plafond zijn beige. Zelfs het speelhoekje van Mint heeft dezelfde kleur neutrale. "Het hele huis heeft dezelfde stijl."

Zittend douchen

Romee heeft ook een inloopkast in dezelfde kleur. Ook de kamer van Mint en de babykamer van het toekomstige dochtertje zijn beige. En nu Romee zwanger is, vindt ze zittend douchen handig. Ze hebben een klein bankje onder de douchekop laten zetten. "We wilden eerst geen bankje in de douche, maar nu douchen we eigenlijk nooit meer staand." De droomvilla is niet af zonder grote achtertuin mét zwembad. Ook staat er een jacuzzi en een gym in. "Het is heel modern en simplistisch". meent Laurens. De hele vlog bekijk je hieronder.