Zijn jullie een perfecte match? Zo kom je erachter met behulp van astrologie

Liefde door Maya Luz

Vind je iemand leuk of vraag jij je af of jouw nieuwe vlam jouw perfecte match is? Dan kun je dit achterhalen met behulp van de sterren. Door te kijken naar een aantal planeten binnen astrologie kun je makkelijk achterhalen of jullie perfect bij elkaar passen, of toch zullen botsen. Deze planeten bieden jou een blik in hoe jij en jouw nieuwe partner op elkaar aansluiten.

Lees ook: Deze 6 planeten binnen astrologie zeggen het meest over jou als persoon

Zon en Ascendant

Welk sterrenbeeld iemand heeft als Zon en Ascendant zegt enorm veel over iemands persoonlijkheid. De Zon wordt gezien als hoe iemand overkomt en de Ascendant toont hoe iemand echt is van binnen. De Zon is het sterrenbeeld waar iedereen mee bekend is en is dus te achterhalen met enkel iemands verjaardag. Voor de Ascendant moet je misschien iets dieper graven. Hiervoor heb je namelijk de volledige geboortedatum, geboorte locatie en de tijd van geboorte nodig. Door deze online in te voeren op bijvoorbeeld Just Astrology Things, kun jij je volledig inlezen in de belangrijkste aspecten van iemands persoonlijkheid. Niet bepaald onbelangrijk als jij jouw nieuwe vlam wil leren kennen dus.

Maan

De Maan heeft invloed op onze emoties en hoe wij hiermee omgaan. Het is dus erg nuttig om te zien wat voor sterrenbeeld iemand hier heeft en om deze te vergelijken met die van jou. Iemand met een waterteken is bijvoorbeeld een stuk emotioneler dan iemand met een aardeteken. Vuurtekens worden eerder boos dan verdrietig en luchttekens zijn een beetje onvoorspelbaar af en toe. Lees je goed in over de aspecten van het sterrenbeeld van jouw partner en die van jou en kijk of ze een beetje op elkaar aansluiten. Een Vissen Maan en een Maagd Maan gaan bijvoorbeeld niet zo lekker samen, maar een Leeuw en een Waterman zijn een perfecte match.

Mars

De planeet Mars gaat over onze diepliggende emoties, onze diepste verlangens en hoe wij handelen in lastige situaties. Welk sterrenbeeld iemand heeft kan bijvoorbeeld veel zeggen over hoe zij omgaan met ruzies en meningsverschillen binnen jullie relatie. Kijk hierbij ook naar Mercurius om te zien wat iemands communicatiestijl is in dit soort situaties. Iemand met hun Mars in Ram is bijvoorbeeld meer actief dan passief. Aardetekens zoeken naar oplossingen en bekijken situaties op een analytische manier. Vergelijk jouw Mars met die van je partner om te kijken of jullie samen goed uit lastige situaties kunnen komen.

Venus

Venus is uiteraard de planeet van de liefde. Deze planeet vertelt ons wat wij willen in een relatie en wat wij nodig hebben om ons comfortabel te voelen met een partner. En ook niet onbelangrijk: hoe ze zijn in bed. Watertekens houden van romantiek terwijl vuurtekens vol passie zitten. Kijk naar deze planeet om te leren hoe jij de beste partner kunt zijn voor de ander zodat jullie allebei veel geluk kunnen halen uit jullie relatie. 

Lees ook: Deze sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive