Flirten via appjes? Dit moet jij sturen aan je lover volgens hun sterrenbeeld

Psyche & spiritualiteit door Jennifer

Tegenwoordig hoef je je date of geliefde niet per se dagelijks te zien om gevoelens te houden. Via WhatsApp kun je ook lekker flirten. Sexting, weet je wel? Wil je er echt voor zorgen dat jouw crush vlinders in de buik krijgt? Houd dan wel even rekening met zijn/haar sterrenbeeld.

Lees ook: 21 sexy appjes om naar je lover te sturen

Ram (21 maart - 19 april)

Wanneer je een relatie hebt met een Ram, is appen eigenlijk geen goed idee. De vrolijke Ram praat liever met jou in real life. Toch kun je soms gewoon even niet afspreken. Wat moet je dan? Nou, gelukkig bestaat er nog zoiets als een video call! Bel lekker de hele avond met je crush, totdat jullie samen (maar toch apart) in bed liggen.

Stier (20 april - 21 mei)

Ook bij de Stier kom je niet goed weg met appjes. Op zich hebben ze niets tegen berichtjes, maar veel voelen ze er niet bij. Waar je je geliefde Stier wél mee kan verrassen, is je zoetgevooisde stem. Een voicememo is een veel beter idee dan een appje. Dat voelt voor de Stier persoonlijker, net als een video call. Via Zoom kun je nog meer uitpakken, door bijvoorbeeld een romantische openhaard als achtergrond te gebruiken.

Tweelingen (22 mei - 21 juni)

Bij een Tweelingen scoor je met een leuk, interessant artikel. Of deel met hem/haar je mening over het nieuws van de dag. Tweelingen zijn vaak intelligente mensen, die graag nieuwe kennis opdoen. Ze gaan met liefde in discussie! En who knows waar dit gesprek vervolgens toe leidt.

Kreeft (22 juni - 23 juli)

Kreeften zijn gevoelige mensen en dol op nostalgische dingen, zoals oude foto’s. Wil je het hart van je Kreeft veroveren? Deel dan herinneringen met hem of haar. Dit kan iets uit je eigen leven zijn, maar natuurlijk ook iets van jullie samen. Grote kans dat je lover daarna een hoop vlinders voelt.

Leeuw (24 juli - 23 augustus)

Een Leeuw heeft totaal geen moeite als het gaat om complimentjes innen. Met een complimentje verover je gegarandeerd het hart van jouw Leeuwtje. Ze houden wel van die aandacht! En ze geven ook maar al te graag een complimentje terug. Stuur bijvoorbeeld ’s ochtends een lieve selfie, terwijl je je crush een fijne dag wenst. Wedden dat je vervolgens de hele dag in zijn/haar hoofd ronddwaalt?

Maagd (24 augustus - 23 september)

Hoe je de Maagd echt kan verrassen, is met kleine, simpele berichtjes. Dat berichtje met “fijne dag” in de ochtend of bijvoorbeeld een lieve succeswens, wanneer hij/zij een belangrijke afspraak heeft. Dit laat zien dat je aan je lover denkt en ook echt dingen onthoudt uit jullie gesprekken.

Weegschaal (24 september - 23 oktober)

Is jouw liefje een Weegschaal? Dan kun je er lekker op los flirten. Of het nou in real life is of via appjes, dit sterrenbeeld uit dolgraag zijn/haar liefde. Vergeet ook zeker niet de hartjes emoji’s of de emoji met hartjesogen. De charmante Weegschaal houdt van romantisch, klef gedoe.

Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Bij een Schorpioen hoef je niet bang te zijn, wanneer je geheimen deelt of andere intieme details. Deze persoon is echt te vertrouwen. Als jij jouw geliefde Schorpioen vertrouwt, zal diegene jou ook sneller tot de inner circle toelaten. Wil je een intiem appje nou extra privé houden? Stuur dan eens een foto (met berichtje) naar je lover, die verdwijnt zodra het bekeken is. Deze stijl van appen matcht goed bij de mysterieuze Schorpioen.

Boogschutter (23 november - 22 december)

Heb je iets met een Boogschutter? Let dan een beetje op de hoeveelheid appjes die je stuurt. Jouw crush houdt namelijk erg van zijn/haar vrijheid en onafhankelijkheid. Probeer diegene dus niet te veel te stalken met je berichtjes. Houdt het liever bij bijvoorbeeld een simpel “goedemorgen” gifje en/of een lieve selfie met een good night kiss. Gewoon van die spontane berichtjes waardoor je lief zich weer even geliefd voelt.

Steenbok (22 december - 20 januari)

Appen met een Steenbok kan wel lastig zijn. De Steenbok is namelijk nogal een busy bee. Je crush zal waarschijnlijk niet heel blij worden, als jij hem/haar continu appjes stuurt gedurende de dag. Liever plan je een video call in, waar jullie even lekker kunnen bijpraten over de dag en jullie levens. Anders is de kans groot dat je lief nogal afgeleid is. Je wilt wel alle aandacht, toch?

Waterman (21 januari - 19 februari)

Eigenlijk is de Waterman veel te sociaal en spontaan om alleen contact te houden via appjes. Heb je helaas even niet de mogelijkheid om af te spreken, omdat je lieve Waterman bijvoorbeeld in het buitenland zit? Nodig je crush dan eens uit om samen een film te kijken. Huh? Ja, bijvoorbeeld via Netflix Party, waar jullie tegelijk kunnen Netflixen. Popcorn erbij, kaarsjes aan en het is bijna net een échte biosdate.

Vissen (20 februari - 20 maart)

De emotionele en romantische Vissen kun je heel blij maken met muziek. De kans is groot dat jouw crush een heleboel afspeellijsten heeft met zijn/haar favoriete liedjes. Hoe lief zou het zijn als diegene daar een suggestie van jou aan toevoegt? En nee, hier moet je niet om vragen. Stuur gewoon jouw favoriete liedje. De Vissen begrijpt het direct en luistert waarschijnlijk de hele week naar jouw faves, terwijl de vlinders rondfladderen in zijn/haar buik.

Lees ook: Met dit sterrenbeeld kun je beter niét daten volgens jouw sterrenbeeld

Bron: Metro.co.uk