Laura (33) stopt met werken: "mijn schoonheid geeft alleen maar problemen"

Media door Elsemieke

Voor de 33-jarige Laura Fernee uit Londen is de maat vol: ze heeft besloten om te stoppen met werken. De reden is volgens haar simpel. Ze heeft het gevoel dat ze te knap is om te werken, want ”mijn schoonheid veroorzaakt alleen maar problemen."

Laura (33) stopt met werken: "mijn schoonheid geeft alleen maar problemen"

Laura begon op 28-jarige leeftijd met werken als medisch researcher nadat ze haar masterdiploma scheikunde had behaald, maar dit hield ze niet vol. De reden zit hem in het flirtgedrag van haar collega's op de werkvloer. "Collega’s flirtten continue en ze vroegen me ook steeds mee op date. Daarnaast werd ik bestookt met cadeautjes."

"Mooi zijn kost geld"

Laura heeft nog geprobeerd om er minder aantrekkelijk uit te zien voor haar collega's. ”Zelfs als ik in een laboratoriumjas en zonder make-up verscheen, stopte het niet. Ik kan het niet meer aan en daarom ben ik gestopt met werken.” Laura is dus gestopt met werken, maar hoe betaalt ze haar rekeningen en huur dan? Laura heeft wel een oplossing. Ze leeft nu namelijk op kosten van haar ouders. ”Mijn vader en moeder betalen nu alles voor me. De huur en zelfs mijn sportschoolabonnement. En omdat mooi zijn geld kost, geven ze me ook elke maand 2.000 pond om er goed uit te zien.”

Dit artikel verscheen al eerder op Ze.nl