Giorgina is de eerste transgender ooit in Ex on the Beach

Media door Elsemieke

Nog maar een maandje en dan begint het nieuwe seizoen van Ex On The Beach weer. En dit seizoen wordt een hele bijzondere. Er is namelijk de eerste transgender ooit die mee doet aan drama in paradise. We praten je bij over Giorgina van Ex On The Beach.

Giorgina van Ex On The Beach als eerste transgender ooit

Eerder deze week onthulde MTV welke kandidaten van Ex On The Beach 2023 meededen aan het nieuwe seizoen. Daar zit ook Giorgina van Ex On The Beach bij. Giorgina is transgender. "Waar drama is, ben ik", zegt Giorgina. Ze heeft zichzelf te lang verstopt, omdat ze niet zelfverzekerd genoeg was. Ze heeft haar haren laten groeien en wat botox in haar lippen gedaan. Daardoor voelt ze zich nu een stuk zelfverzekerder, maar bovenal vrouw. Volgens RTL Boulevard omschrijft ze zichzelf als: gek, psycho, sletterig, agressief, sexy, pittig en dominant. 

Giorgina vond het enorm spannend om mee te doen vertelde ze aan JuiceChannel. β€œIk was heel verlegen en awkward.” Giorgina had tot 2021 een relatie met Melvin, maar nadat dat voorbij ging, gaf ze zichzelf op voor Ex On The Beach. β€œUiteindelijk zijn ze weer bij elkaar gekomen en mocht ze van hem meedoen als ze geen gekke dingen zou doen", meldt het juice channel. "Haar ex die in het programma komt is daardoor ook niet echt haar ex, maar gewoon een vriend. Onze bron vertelt ook dat de twee inmiddels alweer uit elkaar zijn.”

Het moment is aangebroken: Ex On The Beach 2023 is bijna een feit. De makers van het programma kondigden aan wanneer we het gloednieuwe seizoen vol met nieuwe exen kunnen verwachten. Het programma is vanaf zondag 14 mei wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf dinsdag 16 mei bij Videoland. Wij zitten vast klaar met de popcorn.

Waar is Ex On The Beach 2023 opgenomen?

De opnames zijn op het Spaanse eiland Gran Canaria gehouden omdat het daar op dit moment het warmste is in Europa. Ook in dit seizoen komen acht singles uit Nederland en BelgiΓ« terecht in een ware nachtmerrie. Vanaf het Canarische Eiland zullen de vrijgezellen iedere dag opnieuw met één (of meer) van hun exen de confrontatie moeten aangaan. Wij zijn klaar voor een portie drama, meer jaloezie en meer juice dan ooit.