Megan Desaever ten huwelijk gevraagd door Dennis Roos in Dubai

Media door Elsemieke

Megan Desaever kan je nog kennen van Temptation Island, waar ze destijd met haar vriend Kevin aan meedeed. Je weet wel: de jongen die haar 'koekeroend' noemde. Megan is inmdidels samen met Ex On The Beach-influencer Dennis Roos. De twee zijn volgens hun nieuwste Instagram zelfs al verloofd!

Megan Desaever ten huwelijk gevraagd door Dennis Roos in Dubai

Megan Desaever en Dennis Roos vormen nog maar pas een koppel, want Dennis had het eerst heel lang gezellig met Olivia Talar, die hij leerde kennen in Ex On The Beach. De twee hadden een hele lange tijd een knipperlicht relatie, omdat ze elkaar constant onine beschudligden van alerlei wangedrag. Inmiddels ging het gerucht al langer dat Megan en Dennis het nu heel gezellig hebben samen. Zo gaven ze onlangs in RumagTV hun ontluikende romance toe aan FawryNotSawry. “1.000 keer ja”, klinkt het nu op de Instagram Stories van Megan. Ze deelde daarnaast ook nog een foto van haar enorme blinkende verlovingsring.

Uitgelekt: 'dit zijn de kandidaten van Ex On The Beach 2023'

Megan Desaever Dennis Roos

Stapelverliefde Megan Desaever en Dennis Roos

Kennelijk gaat het al zo goed tussen de twee, dat ze samen op vakantie zijn in Dubai. In een nachtclub vroeg Dennis haar zondagavond ten huwelijk. Het juice channel Reality.FBI viel het direct op dat ze een foto van haar hand met ring postte, en stuurde haar een DM om te vragen of ze inderdaad verloofd is met Dennis. "Ja, haha, ik moet het allemaal even verwerken. Is heel snel gegaan allemaal, maar we zijn beiden tot over onze oren verliefd, dus waarom niet?"

Megan Desaever Dennis Roos

Belastingontduiking door Megan Desaever?

Eerder liet Megan al weten dat ze van plan was om zo snel mogelijk te verhuizen naar Dubai, onder andere omdat ze geen belasting wil betalen over haar Only Fans-inkomsten. Hierover sprak ze openhartig met RumagTV, maar sindsdien zijn de kritieken online niet mals. Ook de belastingdienst start hoogstwaarschijnlijk een onderzoek tegen het model en influencer. “Ik wil zo snel mogelijk weg uit België zodat ze mij niet meer kunnen lastigvallen. Volgende week ga ik naar daar om een appartement te zoeken”, zei ze in een eerder interview. Voorlopig lijkt het ‘Temptation’-gezicht zich dus weinig zorgen te maken over het onderzoek dat tegen haar loopt.