EOTB-Yara-Nour in elkaar geslagen toen ze tijdens 'de daad' vertelde dat ze transgender is

Media door Jennifer

Dat het seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch in 2023 een stuk 'gekleurder' zou zijn, wisten we al. Giorgina, één van de EOTB-originals, is de eerste transgender in EOTB ooit. Maar sinds kort heeft ze gezelschap gekregen van een tweede transvrouw: Yara-Nour. Een pittige dame die blijkbaar ook weleens gevaarlijke dates heeft meegemaakt. Zo werd ze ooit in elkaar geslagen om haar geaardheid. Heftig!

Transgender Yara-Nour maakt entree in Ex On The Beach 2023

In de nieuwste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch maakten de kijkers weer kennis met een nieuw gezicht, deze keer de 20-jarige Yara-Nour uit Friesland. In eerste instantie lijkt ze een normale, knappe dame, maar het valt transgender Giorgina meteen op dat er meer achter haar schuilt. Yara is namelijk, net als zij, een transvrouw. Overigens is Yara geen ex van iemand, maar een EXtra. En blijkbaar eentje die misschien nog wel voor flink wat spice gaat zorgen. Zo maakt ze mannen graag gek, maar alles voor haar eigen plezier. "Ik hou er van als iemand mij alle hoeken van de kamer laat zien," vertelt ze.

Haar pittige eigenschap heeft alleen ook weleens gezorgd voor gevaarlijke situaties, zo vertelt ze tijdens de afterparty bij RUMAGTV. Ze vertelt tijdens dates namelijk niet altijd meteen, dat ze transgender is. Dat doet ze uit zelfbescherming. Helaas zorgt dit vervolgens soms voor heftige situaties. Ah oh.

In elkaar geslagen

Dat ze iemand soms niet direct vertelt over haar transitie, vindt ze eigenlijk wel "een beetje slecht" van zichzelf. Vooral dus doordat het haar weleens in gevaarlijke situaties brengt tijdens het uitgaan. "Je weet hoe het gaat op het moment dat je uit bent en er een beetje alcohol in zit. Dan ben je gewoon een stuk opener en beland ik met jongens in een hotel, die het niet weten," vertelt ze. Dat had ze laatst toevallig. Toen kwam de jongen er op een gegeven moment achter, en dat was pas tijdens 'de daad'. "Hij werd gebeld door een vriend," zegt ze daarover. "Nou, dat heb ik ook geweten, hoor." Blijkbaar kreeg haar fling op dat moment te horen, dat ze transgender was. Daarna ging het volledig mis. "Hij heeft me echt in elkaar geslagen."

Helaas wordt de lhbti-community nog steeds niet door iedereen geaccepteerd. Dat blijkt ook nu weer uit het verhaal van EOTB-deelnemer Yara. Zelf noemt ze het trouwens haar eigen schuld, omdat ze naar eigen zeggen "veel te ver was gegaan" door het niet te vertellen. Presentatrices Sanne en Yaël wuiven dit echter meteen weg en zeggen dat het niet haar schuld is. "Het is geen reden om iemand in elkaar te slaan," aldus Yaël.

Weggerend in jurkje

Alsof het al niet erg genoeg was, filmde hij alles ook nog eens. "Dus het was al met voorbedachten rade," zegt Yara. "Zijn matties belden hem natuurlijk, dus hij wilde zichzelf indekken. Toen ben ik weggerend in mijn jurkje." De jongen kwam nog even achter haar aan, maar liet haar uiteindelijk wel met rust. Yara heeft ook nooit aangifte gedaan, dat wil ze ook niet. Eigenlijk dus doordat ze de blame deels bij zichzelf legt. "Als ik het eerder had aangegeven, had hij het misschien direct al afgekapt," legt ze uit.

Met mede-deelnemer van Ex On The Beach Rick naast zich is Yara natuurlijk wel even nieuwsgierig, wat hij zou doen in zo'n situatie. Had hij iemand ook in elkaar geslagen? "Dat weet ik niet," reageert Rick. "Dat is het moment zelf dan, maar ik zou wel weggaan. Ik zou sowieso nooit iemand slaan, een meisje of zo. Misschien wel boos worden, maar niet slaan."

Spannende entree in EOTB

Gelukkig wordt Yara in het realityprogramma wel geaccepteerd. "Ik werd echt met open armen ontvangen," zegt ze over haar fijne binnenkomst. Ze vond het wel spannend om haar entree te maken. Ze wist ook niet dat Giorgina er al zou zijn. "Dus ik was de hele tijd erop ingesteld: oh, hoe gaan mensen op mij reageren? Hoe moet ik het vertellen? Maar Giorgina had al een hele grote stap gezet voor mij. Daar was ik heel blij mee."

Lees ook: Heftig! Nieuwe kandidaat EOTB krijgt glas vol urine over zich heen bij intrede in villa