Om déze reden gingen B&B Vol Liefde-Menno en zijn 'ware liefde' Liona uit elkaar

Media door Jennifer

Hij ging in het tweede seizoen van B&B Vol Liefde de strijd aan om het hart van Natasja. Alleen ging Menno achteraf ervandoor met het hart van Liona, een van de gasten uit Natasja's Bed & Breakfast. Het leek alsof Liona wel de ware liefde was voor Menno, alleen liep deze relatie vervolgens ook stuk. Over de reden deed hij eerder nog geheimzinnig. Maar nu vertelt Menno waarom de relatie met Liona is stukgelopen.

B&B Vol Liefde-Menno en Liona: waarom uit elkaar?

Eigenlijk deed Menno mee aan B&B Vol Liefde, omdat hij in B&B-eigenaar Natasja zijn droomvrouw zag. Helaas voor hem was het echter niet wederzijds, al bleef er wel een vriendschap over. Dat kwam mooi uit voor Natasja, die op een gegeven moment even uit de running was. Haar goede vriend Menno springt daarom een maand bij in de Bed & Breakfast, waar hij vervolgens dus zijn 'ware liefde' Liona tegen het lijf loopt. Zij is toevallig één van de gasten. Het bloeit uiteindelijk wel uit tot een relatie. Ze klikten snel goed met elkaar. In de nieuwste Realitea-aflevering met Fawry not Sawry vertelt Menno: "Toen hadden we eigenlijk - gewoon door te zitten en te praten - zoiets van: goh, dat is wel erg leuk. Als ik terug in Nederland ben, gaan we wel even een kop koffie doen en dan zien we wel."

Bijzondere vrouw

Gedurende de relatie leert Liona hem veel bij over spiritualiteit. Alleen eindigt de relatie helaas toch sneller dan gehoopt. "Dat had meer met het dagelijks leven te maken," legt Menno uit. "Het doet absoluut niets aan de bijzonderheid van Liona zelf." Volgens hem blijft ze wel een bijzondere vrouw, maar dus niet iemand waarmee Menno voor altijd samen kan leven. Hij vermoedt dat het mis is gegaan, doordat ze te snel vaak bij elkaar zaten. "Zij is een tijd alleen geweest en dan moet je ineens je ruimte delen," vertelt hij. "En ik ben best wel aanwezig, dat is gewoon zo. Als ik ergens voor ga, dan ga ik er vol voor. Dat levert op een gegeven moment toch wrijving op."

Nieuwe liefde voor Menno

Overigens is Menno nu niet meer single. Sinds kort heeft hij namelijk weer een nieuwe vriendin. Daarover vertelt hij: "We hebben elkaar wel gevonden, maar nooit gezocht." Dat klinkt diep. Menno houdt zijn nieuwe vriendin nog wel een beetje mysterieus, maar vertelt wel dat ze een "heel goede tangodanseres" is. Hun leven is volgens hem ook net een dans: "We doen allebei ons ding. Ik heb mijn werk, zij heeft haar werk. We hebben ons eigen privéleven. Onze eigen vrienden. En toch merk je dat alles heel erg mooi in elkaar past."

Ondertussen heeft hij ook nog steeds contact met Natasja uit B&B Vol Liefde. Menno geeft aan, dat hij heel blij is voor haar en haar grote liefde. "Het heeft tussen ons niet gewerkt, maar als ik dan die foto's van haar zie [met haar vriend, red.], dan vind ik dat geweldig," vertelt hij. "Als ze dan wel de liefde vindt, kan ik echt meegenieten." Aww, lief!

Lees ook: Even voorstellen: deze acht B&B-eigenaren doen mee aan B&B vol liefde 2023