De leukste dieren om te volgen op Instagram

Media door Chloe

Er is niets dat ons zo gelukkig maakt als plaatjes van schattige dieren. Pasgeboren kittens, grappige honden en dieren die onweerstaanbaar mooi zijn: we love it! Anno 2020 is het doodnormaal om een Instagram-account te runnen voor hun geliefde huisdier. Terwijl jij alles uit de kast moet halen voor een paar extra volgers, hebben deze dieren het behoorlijk ver geschopt. En zeg nou zelf, een hond die een trucje uitvoert is toch ook veel leuker om te zien dan de laatste vakantiekiekjes van je collega? Volgen maar!

iStock

Lees ook: De voordelen van een kantoorhond

@Juniperfoxx

Hoewel vossen wilde dieren zijn, heeft vosje Juniper een heuse Instagram-carrière opgebouwd. Zij komt uit een familie van tamme vossen, en was overleven in het wild voor haar dus geen optie. Ondanks haar scherpe tandjes bijt ze gelukkig alleen soms in een paar sokken en is ze beste vriendjes met hond Moose, opossum Mushroom en andere vosjes Elmwood en Fig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door J U N I P E R & F I G (@juniperfoxx) op

@Jiffpom

Dit hondje kan zich met bijna 10 miljoen volgers wel een celebrity noemen. Hij noemt zichzelf dan ook het populairste dier van Instagram. Je hebt de pluizenbol vast wel eens voorbij zien komen. En al deze roem heeft hij niet alleen te danken aan zijn schattige koppie, maar ook aan heus talent. Kijk maar:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door jiffpom (@jiffpom) op

@Marniethedog

Tja, de foto’s zeggen al genoeg. Het is dan ook niet zo gek dat deze hond één van de populairste honden op de gram is. Marnie heeft zelfs een eigen YouTube-kanaal, merchandise en boek! Dat is een behoorlijk CV voor een hond.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marnie The Dog (@marniethedog) op

@Iamlilbub

We kunnen geen genoeg krijgen van dieren die hun tong uitsteken en daarom staat ook kat Lil BUB in ons lijstje. Helaas is de kat met de grote kijkers, de uitstekende tong vorig jaar overleden, maar zijn baasje houdt het account nog springlevend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lil BUB (@iamlilbub) op

@Wally_and_molly

Konijn Wally is wel heel bijzonder. Dit konijn heeft zo veel haar dat hij bijgeknipt wordt als een poedel. Op het Instagram-account van Wally vind je de grappigste foto’s van hem en zijn vriendjes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wally the Bunny (@wally_and_molly) op

Lees ook: De reden waarom een huisdier hebben ons gelukkig maakt