Lifestyle / Media
Media

Zo gaat het nu met de Love is Blind-koppels

Heb jij ook in een recordtempo de tien afleveringen van Love is Blind gezien en ben je toen in een zwart gat gevallen? Er zijn nog zoveel vragen onbeantwoord gebleven. En de belangrijkste: wie zijn er nog bij elkaar? Lucky for you, verscheen 5 maart de Reunië-aflevering op Netflix. Wij praten je bij.

love is blind koppels

Lees ook: Kijkers zijn lyrisch over nieuwe Netflix-datingshow Love is Blind

Over Netflix-datingshow Love is Blind

In de afgelopen jaren hebben we heel wat krankzinnige datingshows voorbij zien komen, maar Love is Blind spant wat ons betreft de kroon. In de show daten verschillende koppels met elkaar zónder elkaar te zien. Na 10 dagen kiezen ze iemand uit om een maand later mee in het huwelijksbootje te stappen. Pas dán ontmoeten ze elkaar in het echt. Ze gaan samenwonen, leren elkaars vrienden en familie kennen en plannen hun bruiloft. De stellen komen er dan pas echt achter of er toekomst in hun relatie zit. Toch moeten ze - met uitzondering van één koppel - allemaal wachten op De Grote Dag om elkaar een definitief antwoord te geven. Ouch! 

Wie zei 'I do' in Love is Blind?

Even een korte recap: welke koppels bleven ook alweer bij elkaar en wie liet z'n liefje bij het altaar achter?

Diamond en Carlton

Nadat Carlton face-to-face vertelde dat hij in het verleden ook met mannen had gedatet, kregen de twee ruzie en verbraken ze de verloving. 

Kelly and Kenny

De twee waren een power couple, maar voor Kelly miste de spark en ze liet Kenny bij altaar achter.

Jessica and Mark

Jessica wilde eigenlijk voor Barnett gaan, maar eindigde met Mark. Helaas kreeg ze Barnett niet uit haar hoofd en had ze moeite had een fysieke connectie te maken met Mark. Ook het 10-jarige leeftijdsverschil bleef zij (niet hij) een grote issue vinden. Bij het altaar zei Mark 'I do' en Jessica 'I don't'.

Giannina en Damian

Kwamen dolverliefd uit de pods, maar algauw zocht Giannina redenen om de relatie te saboteren. Damian had er schoon genoeg van, maar bleef hoop houden. Gigi's conclusie: je moet mijn goede en slechte kanten kunnen handelen. Zij gaf het ja-woord, maar Damian. Gigi vluchtte - met bruidsjurk en al.

Amber en Barnett

Player Barnett twijfelde tussen maar liefst drie vrouwen: Jessica, LC en Amber, maar koos uiteindelijk de laatste. De twee vliegen als een blok voor elkaar en als twee jonge honden huppelden ze door hun honeymoon fase. De financiële situatie van Amber leek Barnett te doen twijfelen, maar uiteindelijk stond-ie gewoon bij het altaar en zeiden ze allebei: 'I do'.  

Lauren en Cameron

Deze twee waren de eersten die 'I love you' tegen elkaar zeiden en werden algauw publieksfavoriet. Hoewel de twijfels bij Lauren in de laatste paar afleveringen stegen, zei het droomkoppel gelukkig volmondig 'ja'.  

Amber barnett

De Love is Blind-koppels nu

Gezien de opnames van Love is Blind anderhalf jaar (!) geleden plaatsvonden, is er in de tussentijd veel gebeurd. Hoe het zich heeft afgespeeld, kun je bekijken in de onderstaande video. Als je wilt weten wie nog/weer bij elkaar is... check dan dit lijstje:

Diamond en Carlton: Nog steeds uit elkaar, maar wel een ontroerend gesprek gehad in The Reunion. Carlton gaf de verlovingsring terug als vriendschapsring.

Kelly and Kenny: Kenny heeft inmiddels een relatie, maar niet met Kelly. Ook onthult Kelly dat ze al weken voor the wedding hadden besloten er een punt achter te zetten.

Jessica and Mark: Hier is niets veranderd. Jessica en Mark zijn nog steeds geen setje. 

Giannina en Damian: Surprise! De twee zijn weer een stelletje. Giannina legt uit dat ze rustig aan daten met elkaar zonder er te veel druk op te leggen.

Amber en Barnett: Hoewel ze dolverliefd op elkaar waren, bekenden Amber en Barnett dat het sinds hun trouwdag niet alleen rozengeur en manenschijn is geweest. Ze kwamen zelfs op een punt dat Amber bijna de scheidingsadvocaat wilde bellen. Gelukkig hebben ze bijgelegd.

Lauren en Cameron: Het kan niet anders: deze twee lovebirds zijn nog steeds een setje.

Je kunt Love Is Blind: The Reunion hieronder bekijken:

Lees ook: Mysterie opgelost! Hier komt Teds ananas uit How I Met Your Mother vandaan