Even voorstellen: deze acht B&B-eigenaren doen mee aan B&B vol liefde 2023

Media door Jennifer

Het tv-programma B&B Vol Liefde heeft inmiddels alweer twee zomers achter de rug met hoge kijkcijfers. Vanaf 10 juli kunnen de kijkers weer genieten van nieuwe afleveringen van het populaire realityprogramma op RTL4. Om alvast even in de stemming te komen, stelt RTL ons nu vast voor aan de acht nieuwe B&B-eigenaren die op zoek gaan naar ware liefde.

Deelnemers van B&B vol liefde 2023

Zoals gewoonlijk begon het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde met een speciale aflevering, waarin de nieuwe B&B-eigenaren uit seizoen 3 werden voorgesteld aan de kijkers. Het is altijd fijn om van tevoren alvast te weten, met wie je te maken krijgt. Speciaal voor alle fans van B&B Vol Liefde zet RTL nogmaals de acht nieuwe deelnemers even op een rijtje, die het liefdesavontuur aangaan.

1. Walter (54) uit Frankrijk

Laten we beginnen met de ietwat zweverige Walter (54), die waarschijnlijk wel gaat opvallen tussen de deelnemers. Walter heeft namelijk een grote interesse voor spiritualiteit. Sinds vorig jaar heeft hij een Bed & Breakfast in Frankrijk, wat bedoeld is als een echte rustplek voor gasten. Zijn fijne B&B staat dan ook in een mooi natuurgebied van de Corrèze. Tijdens een verblijf in zijn Bed & Breakfast kun je eventueel ook terecht voor healings of workshops, maar bijvoorbeeld ook voor een energetische massage. Oh la la, dat klinkt interessant én eh, best romantisch. Walter hoopt vooral op een open-minded vrouw, die net als hij geïnteresseerd is in spiritualiteit. Hij is wel toe aan meer verdieping in zijn leven.

b&b vol liefde 2023 walter

2. Debbie (62) uit Spanje

De volgende deelnemer van B&B Vol Liefde 2023 past redelijk in het straatje van Walter, maar komt wel een stuk uitbundiger over. Hoewel de 62-jarige Debbie uit Spanje namelijk wel yoga retraites organiseert, heeft ze ook een nogal kleurrijke uitstraling. Ze waagde de sprong naar een nieuw leven met een B&B in het buitenland, nadat ze twee vriendinnen was verloren. Toen realiseerde de oud-televisieproducente dat het leven zomaar over kon zijn. Ze heeft haar huidige Bed & Breakfast nog gekocht met haar toenmalige man, waarmee ze samen twee kinderen heeft. Deze B&B is net zo vrolijk als haar karakter. Zo slapen gasten in pipowagens. Nice! Debbie geniet zelf erg van het leven en zit niet graag stil. Ze geeft haar leven dan ook een acht, wat betekent dat het zeker beter kan. Ze realiseert zich dat het met een - hopelijk vrolijke - liefdespartner, wel een stuk gezelliger wordt. Dan wordt haar leven pas echt compleet.

b&b vol liefde 2023 debbie

3. Bram (30) uit Zweden

Natuurlijk bestaat de groep deelnemers van B&B Vol Liefde 2023 niet alleen uit oudere, maar ook jonge mensen. De 30-jarige Bram is één van de jongste deelnemers van dit seizoen. Al sinds dat hij klein was, wilde hij graag een eigen boerderij en in 2021 werd zijn jeugddroom werkelijkheid. Toen vertrok hij naar Zweden om een eigen, zelfvoorzienende boerderij te creëren waar hij dus ook gasten ontvangt. Zelf is Bram een spontaan en kunstzinnig type, die graag reist en ook muzikaal is. Wees dus niet verrast als hij er ineens een gitaar bij pakt. Hij hoop dat zijn nieuwe vriendin net als hij geïnteresseerd is in een zelfvoorzienend bestaan. Daarnaast weet zijn ideale partner wel van aanpakken, maar houdt ze ook van een goed gesprek. Al moet ze vooral gewoon heel lief zijn.

b&b vol liefde 2023 bram

4. Leendert (68) uit België

In België zit de 68-jarige Leendert, die een prachtige Bed & Breakfast runt in de Belgische Ardennen. Deze B&B zit in een oude watermolen, wat hij overigens ooit heeft overgenomen. In eerste instantie zocht hij namelijk gewoon een fijne woonplek voor zichzelf in de natuur. Toen hij vervolgens ontdekte dat de oude watermolen als B&B werd gebruikt, besloot hij de B&B te behouden. Ondertussen maakt Leendert in zijn vrije tijd graag een wandeling met zijn hond en doet hij regelmatig aan tennis. Hij vindt het belangrijk om fit te blijven. Verder is hij dol op klassieke muziek. Zelf is hij ook erg muzikaal en speelt hij vaak piano. Zijn droomvrouw is iemand, die positief is en graag met hem een culturele activiteit bezoekt. Daarnaast moet ze ook, net als hij, sportief zijn en natuurlijk de passie delen voor de B&B.

b&b vol liefde 2023 leendert

5. Petri (59) uit Frankrijk

Dertig jaar lang heeft Petri (59) in het onderwijs gewerkt als docent Nederlands-Frans. De liefde voor het Franse is vervolgens altijd gebleven, maar heeft ze wel in een andere vorm verwerkt in haar leven. Zo besloot ze anderhalf jaar geleden te verhuizen naar Frankrijk, waar ze een Bed & Breakfast begon. Daardoor heeft ze wel haar twee dochters achtergelaten in Nederland. Al voelt ze zich in Frankrijk gelukkig helemaal thuis en verwent ze haar B&B-gasten graag met bijvoorbeeld een heerlijk diner. Het kan zomaar zijn dat je haar in de afleveringen van B&B Vol Liefde hoort zingen, want daar is ze dol op. Ook bezoekt ze graag het theater en leest ze veel boeken. Ze is namelijk lid van een boekenclub. Petri hoopt dat haar toekomstige partner humor heeft en een vlotte babbel, zodat diegene haar ook wat tegengas kan geven.

b&b vol liefde 2023 petri

6. Martijn (47) uit Thailand

Martijn (47) is een echte Rotterdammer, maar heeft altijd een grote liefde gehad voor Thailand. Hier heeft hij veel vakanties gevierd. Hij wist dan ook niet hoe snel hij 'ja' moest zeggen, zodra hij de kans kreeg om een Bed & Breakfast over te nemen. Hoewel het verblijf in Thailand is, heeft het wel een Nederlands tintje. Zo worden er gewoon kroketten en frikandellen geserveerd en hoor je regelmatig André Hazes door de speakers. Heerlijk! Nu zijn B&B op rolletjes loopt, is het voor Martijn tijd voor een volgende stap: de liefde vinden. Hij hoopt op een grappige, gezellige vrouw, die net als hij graag mensen het naar hun zin maakt.

b&b vol liefde 2023 martijn

7. Marian (68) uit Portugal

Harde werker Marian (68) geniet nu lekker van een gepensioneerd leven in het zonnige Portugal. Al blijft ze zoals gezegd een harde werker, want ze runt hier in de Algarve nog wel een Bed & Breakfast. Ondertussen is ze ook sportief en slaat ze regelmatig een balletje op de golfbaan. Dat sluit ze vervolgens het liefst af met een glaasje witte wijn. Yum! Ze geniet sowieso erg van het leven en zoekt dan ook een man, die net zo bourgondisch en actief is als zij. O, en haar partner moet ook wel van dieren houden. Daar is Marian namelijk dol op en dan met name haar chihuahua Amy.

b&b vol liefde 2023 marian

8. Joy (25) uit Spanje

Tot slot hebben we de ambitieuze en creatieve Joy (25), die dit seizoen van B&B Vol Liefde de jongste deelnemer is. Joy bracht zijn jeugd vooral door op het paradijselijke Bali en vertrok vervolgens op zijn twintigste naar Spanje, waar hij het vervallen en verlaten vakantiehuis van zijn vader ging opknappen. De verbouwing duurde een paar jaar, waarbij hij het meeste zelf deed. Awesome! Inmiddels heeft hij een bijzondere Bed & Breakfast op 'zijn berg' MountJoy in het Spaanse Málaga. Naast het runnen van de B&B houdt hij zich ook bezig met het bouwen en verkopen van campers. En hij zoekt dus een liefdevolle, zorgzame vrouw, die mee kan gaan in zijn plannen en met hem het avontuur wil aangaan.

b&b vol liefde 2023 joy

Lees ook: Nog meer B&B Vol Liefde: nieuwe seizoen krijgt ook een speciale reünie-aflevering