Nog meer B&B Vol Liefde: nieuwe seizoen krijgt ook een speciale reünie-aflevering

Media door Jennifer

Nu de zomer officieel is begonnen, komt de lange zomervakantie steeds dichterbij voor velen. Dat betekent niet alleen herhalingen op tv, maar ook eindelijk een nieuw seizoen van het populaire tv-programma B&B Vol Liefde. We wisten inmiddels dat seizoen 3 begint met een bijzondere 'hoe is het nu met?'-aflevering, maar het seizoen eindigt ook op een speciale manier. Aan het einde van seizoen 3 krijgen de kijkers namelijk ook een reünie-aflevering voorgeschoteld. Oeh!

B&B Vol Liefde: de reünie

Fans van B&B Vol Liefde hebben lang moeten wachten op het nieuwe seizoen. In april dit jaar werd al bekendgemaakt, dat seizoen 3 van B&B Vol Liefde vanaf 10 juli zal worden uitgezonden bij RTL4. In deze nieuwe afleveringen volgen we weer wekelijks, van maandag tot en met vrijdag, een aantal B&B-eigenaren tijdens hun zoektocht naar ware liefde.

Al twee seizoenen lang genieten kijkers massaal van de liefdesperikelen op de diverse bed & breakfast-locaties in het buitenland. Alleen vragen kijkers zich vaak aan het eind wel af: hoe gaat het na de opnames, die toch allang zijn gemaakt? Nou, goed nieuws voor de kijkers! Videoland kondigt nu namelijk aan, dat seizoen 3 van B&B Vol Liefde eindigt met een speciale reünie-aflevering. In B&B Vol Liefde: de reünie zien we of de nieuwe deelnemers van het seizoen het ook ná de opnames nog volhouden met hun nieuwe liefde.

Succesvolle match

De meest succesvolle match uit B&B Vol Liefde tot nu toe zijn waarschijnlijk Astrid en Harm-Jan. Dit koppel is nog steeds dolgelukkig met elkaar en gaat komend najaar zelfs trouwen in Oostenrijk. Over dit huwelijk heeft het stel al aardig wat details onthuld. Zo trouwt Astrid sowieso niet in een 'traditionele trouwjurk'. In een interview met RTL Boulevard hebben ze laten weten, dat ze in klederdracht zullen trouwen. Bijzonder! Laten we hopen dat ook het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde weer mooie, succesvolle matches oplevert.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Hans en Petra niet langer samen: "de liefdesvonk is er niet geweest"