Dochter (10) van biljonair krijgt peperdure auto, designer tassen en kleding: "ze is niet verwend"

Media door Rochèll

Waar de meeste 10-jarigen cadeautjes krijgen als barbiepoppen, speelgoedauto's en spelletjes, is Moo Abraham andere cadeaus gewend. Zo heeft ze op haar jonge leeftijd al een eigen Mercedes en een collectie aan designer tassen in haar bezit. Volgens haar moeder, Emily Abraham (45), is haar dochter echter niet verwend: "Maar ze weet wel dat ze bevoorrecht is."

'The Billionaire's Daughter'

Op TikTok staat ze bekend als 'The Billionaire's Daughter' en deelt ze video's over haar luxe leven. Van podcasts en challenges tot dagvlogs. Dat ze rijk is, blijft in de video's niet onopgemerkt. Om haar moeder te verrassen, koopt ze bijvoorbeeld een paar schoenen van Dior als cadeau. De prijs? 1050 dollar. In een andere video is te zien dat Moo samen met haar moeder een dagje gaat shoppen bij Harrods. Om vervolgens terug te keren met tassen vol designer kleding.

Lees ook: Pixie (11) richtte haar eigen bedrijf op en is nu al miljonair: "stapje terug en focussen op school"

Niet verwend

Tegen het online platform Mirror vertelt Emily dat haar dochter Moo niet verwend is. "Ik begrijp dat veel van de TikToks de indruk wekken dat Moo wordt verwend, maar mensen zien niet wat er achter de schermen gebeurt," legt ze uit. "Moo krijgt zeker niet alles wat ze wil en ze waardeert echt wat ze krijgt, omdat ze ziet hoeveel moeite het kost om deze dingen te kunnen kopen."

Luxe tweedehandswinkel 

Waar al die rijk dom vandaan komt? Moo's ouders zijn de eigenaren van de winkel Love Luxury in London. Een soort tweedehandswinkel voor luxe spullen en dure merken. Hoeveel het bedrijf precies waard is is niet bekend, maar het moge duidelijk zijn dat de zaken goed gaan.

@loveluxury.co.uk A little girl who knows her business #handbagtiktok #billionairesdaughter #bagguess #fashiontiktok #fyp #foryoupage #guessthebag #guessinggame #blindfold ♬ original sound - LoveLuxury.co.uk
@thebillionairedaughter Weekly shop at harrods 💅 #harrods #outfitcheck #thebillionairesdaughtert #loveluxury #loveluxuryuk #podcast #podcasting #uk #kid #uklifestyle ♬ original sound - The Billionaire's Daughter