Yes! Er lijkt een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle aan te komen

Media door Rochèll

Heb jij ook zo genoten van het afgelopen seizoen van Echte Meisjes in de Jungle? Wij in ieder geval wel. Het programma zorgde weer voor veel legendarische tv-momenten. In het programma gaan vrouwelijke realiysterren in de jungle de strijd met elkaar aan, voor een flink geldbedrag. Het afgelopen seizoen is helaas alweer voorbij, maar was blijkbaar zó succesvol dat er nu nog een seizoen aan lijkt te komen!

Echte Meisjes in de Jungle: nieuw seizoen

Ja, je leest het goed. Het lijkt erop dat we binnenkort weer kunnen genieten van geweldige reality-tv. JuiceChannel heeft middels een story op Instagram laten weten dat er een nieuw seizoen van het populaire programma in de maak is. "Wij weten natuurlijk al het een en ander. Zo staan de opnames gepland in September", meldt het kanaal.

Lees ook: vanaf deze datum is de nieuwe realityserie met 'Echte Meisjes' Michella & Louisa te zien

Oud-deelnemer keert terug

Naast de data van de opnames, beschikt het roddelkanaal over nog meer informatie. Zo is er al meer bekend over één van de deelnemers: Esmee Ipema zal ook dit seizoen meedoen. Deze keer samen met haar zus Sharon Ipema. Wij zijn razend benieuwd. Tijd voor drama!

 

echte meisjes in de jungle

echte meisjes in de jungle