Echte Meisjes in de Jungle-Jill toont transformatie na maandenlang sporten

Media door Elsemieke

Tijdens Echte Meisjes in de Jungle liet Jill Goede al in de eerste aflevering merken dat ze erg onzeker werd over haar lichaam als ze naar de afgetrainde lijven van haar teamgenootjes keek. Die onzekerheid heeft ze inmiddels aangepakt, want de Big Brother-winnares is de afgelopen maand fit geworden.

Echte Meisjes in de Jungle-Jill 

“Daar kan ik best wel een beetje onzeker van worden. Zij stappen gelijk mooi hun bed uit", zei Jill van Big Brother, maar ook van Echte Meisjes in de Jungle tijdens de opnames over onder andere Annabel Visscher en Janice Blok. "Zij stappen direct mooi hun bed uit, terwijl ik een opgeblazen gezicht heb." De knappe realityster heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten en heeft gewerkt aan haar negatieve zelfbeeld. “Afgelopen maanden ben ik flink wezen sporten om mijn conditie helemaal op peil te krijgen. Zoals velen misschien wel weten vond ik sporten echt helemaal niks en zat ik liever op de bank met een zak chips. Maar toch heb ik een paar maanden geleden het roer om gegooid.”

Mega gezellig en leuk

Jill geniet enorm van haar sportprestaties en deelt trots allerlei foto's van zichzelf in sportkleding. Ze gaat nu ook naar sportevents van bijvoorbeeld Adidas. “Ik ben er nog lang niet, maar stapje voor stapje! Ik vind het heerlijk en de mensen om mij heen denk ik ook. Ze hebben na het sporten altijd een paar uur rust van mij, want ik ben dan helemaal gesloopt”, meent Jill. “Afgelopen zaterdag was ik bij een event van Intersport en Adidas. Hier heb ik training gehad in ademwerk en natuurlijk gesport! Was mega gezellig en leuk!” Goed bezig, Jill! Wij doen het je niet na. En tv-collega Michella Kox ook niet: “Nou nog effe en je bent Annabel. Nog maar een jaartje of 10. Ik doe het je niet na!”

Kijkers in shock om onherkenbare Fabiola Volkers in Echte Meisjes In De Jungle