Married At Fist Sight-Martijn en Nicole leveren trouwring in: "voelde me niet gezien"

Media door Elsemieke

Van het eerste koppel uit dit seizoen van Married at First Sight hebben we inmiddels officieel afscheid genomen. Terwijl het avontuur van Catalijne en Laura pas net is begonnen, hebben Nicole en Martijn alweer afscheid van elkaar genomen. En dat gesprek loopt niet per se heel gemakkelijk.

Married At Fist Sight-Martijn en Nicole leveren trouwring in

Martijn en Nicole leken in Married At First Sight gemaakt voor elkaar, maar na amper 48 uur samen maakte Martijn een einde aan een mogelijke romance. Nadat Nicole tijdens een autorit op een Italiaanse autoweg aan de handrem trok, deed het echtpaar nog één poging om hun huwelijk te redden, maar ook dat liep slecht af. De gemoederen liepen zo hoog op dat Nicole een glas wijn in het gezicht van haar man smeet.

"We hebben heftige tijden gehad", vertelde Nicole al aan Carlo Boshard als ze terug op Nederlandse bodem zijn. Duidelijk was dan ook dat de twee niet samen gingen wonen. Nicole en Martijn zitten in de nieuwste aflevering in Zeist om tijdens een gesprek met Carlo Boszhard en expert Patrick van Veen het einde van hun huwelijk in orde te maken. "Het is allemaal heel duidelijk", vertelt Nicole. 

Gescheiden man

"Helaas kreeg ik maar niet het gevoel van toekomstige partner", leest Martijn voor in zijn afscheidsbrief. "Ik merkte in onze gesprekken veel eenrichtingsverkeer. Eigenlijk ging het altijd om jou. Voelde me eigenlijk niet gezien." Martijn sluit af: "Helaas ga ik verder als single, gescheiden man. Wel balen. Ik wil je wel heel graag behouden als vriend, maar die keuze is aan jou." 

Ook Nicole heeft een brief voor haar man. "Bij aankomst in Italië zei je dat je het meer als spelletje zag en dat je net zo snel weer gescheiden zou zijn. Ik schrok hier heel erg van. Dit gaf voor mij wel aan dat jij er anders in stond dan ik."Ik zal dan ook nooit begrijpen hoe je in dit experiment kunt stappen om vervolgens na 24 uur al op te geven. Heel erg jammer, want hierdoor heb ik geen kans gekregen in dit experiment waar ik met zo veel vertrouwen in ben gestapt."