Lang Leve De Liefde-Owen niet gediend van 'oerwoud' daar beneden: "dan hoeft het niet"

Media door Elsemieke

Het programma Lang Leve De Liefde zorgt voor bijzondere tv. Niet altijd zijn de kandidaten blij met elkaar en soms zelfs ronduit teleurgesteld over de match. In de nieuwste aflevering is Owen in ieder geval niet gediend van te veel lichaamshaar bij zijn toekomstige partner.

Owen en Kim in Lang Leve De Liefde

Weet je niet waar je het in Lang Leve de Liefde over kunt hebben, dan kan je altijd terecht bij het vragenspel. Owen is 22 jaar en op zoek naar een leuke meid. Waar vrienden al aan het settelen, wil Owen dat ook graag. Daarom is hij naar de Lang Leve De Liefde villa gekomen. Kim en Owen trekken maar een aantal vragen uit deze pot, want zelf houden ze het gesprek maar moeilijk op gang. 

Lang Leve De Liefde-Audrey beledigt Sijbrand: "hou niet van dikke mannen"

Niet iedere dag seks

“Ik wil iedere dag sex met mijn partner. Eens of oneens?”, begint Kim direct met een pikante vraagvoor te lezen. Owen heeft daar een duidelijk antwoord op. “Niet per se iedere dag. Dat hoeft niet toch? Soms ben je even kapot en hoeft het niet.” Zijn date Kim is het hier niet mee eens. “Ik heb er altijd wel zin in eigenlijk”, zegt ze en gaat direct door met de volgende vraag. "Wat is voor jou een seksuele afknapper?” Het blijkt dat Owen gruwelt van te veel schaamhaar. “Als er een heel oerwoud daar beneden zit, dan hoeft het voor mij niet per se. Mensen op onze leeftijd zijn niet snel meer maagd."

Kim vraagt wat hij bedoelt met dat mensen op hun leeftijd niet snel meer maagd zijn. “Ja, ik weet het niet. Dat je niet weet wat je doet.” Kim is het daar niet mee eens. "Wat boeit dat nou. Ik ben de tel onderhand ook wel kwijtgeraakt. Wat interesseert dat nou.”

Meer op Instagram